A- A+
Δώρα από τις τράπεζες για να αποκτήσετε νέα πιστωτική κάρτα - Όλες οι προσφορές

Νέες προσφορές για όσους αποκτήσουν σήμερα πιστωτική κάρτα ενεργοποίησαν οι τράπεζες, δίνοντας δώρα υπό τη μορφή επιβράβευσης για αγορές σε συνεργάτες τους.

Με τον τρόπο αυτό στοχεύουν στην αύξηση των πωλήσεων προϊόντων της κατηγορίας, ειδικά μέσω των ηλεκτρονικών τους υπηρεσίων, οι οποίες επιτρέπουν πλέον την ολοκλήρωση της διαδικασίας χωρίς καμία επίσκεψη σε κατάστημα.

ADVERTISEMENT

Το δέλεαρ

Αυτή τη σττιγμή δύο συστημικοί όμιλοι προσφέρουν στους πελάτες τους δώρα για την απόκτηση νέας πιστωτικής κάρτας.

Συγκεκριμένα:

  • Τράπεζα Πειραιώς

Με αφορμή την αναβάθμιση του mobile banking, που επιτρέπει πλέον την υποβολή αιτήσεων για νέες πιστωτικές κάρτες, η τράπεζα ενεργοποίησε την ακόλουθη προσφορά:

Όσοι αποκτήσουν νέα κάρτα και πραγματοποιήσουν την πρώτη τους αγορά έως και το τέλος του 2022, θα κερδίσουν 10.000 yellows ή  τριπλάσιους σε σχέση με το κανονικό πόντους καλωσορίσματος στις κάρτες με άλλα προγράμματα επιβράβευσης.

Σημειώνεται ότι τα 10.000 yellows αντιστοιχούν σε 20 ευρώ δωρεάν αγορών στους συνεργάτες του προγράμματος επιβράβευσης.


ADVERTISEMENT


  • Eurobank

Η τράπεζα δίνει δώρο 1 εισιτήριο για μία απευθείας πτήση μετ’ επιστροφής εσωτερικού από το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air, εφόσον:

- Κάνετε αίτηση online από το e-Banking σας για πιστωτική κάρτα Eurobank έως 31.10.2022 και η κάρτα εκδοθεί έως 15.11.2022.

- Πραγματοποιήσετε αγορές από 50 ευρώ και πάνω με τη νέα κάρτα σας έως 30.11.2022.

Αφού ικανοποιηθούν και οι δύο παραπάνω συνθήκες, θα λάβετε από την τράπεζα έναν κωδικό, με τον οποίο θα μπορείτε να εκδώσετε το εισιτήριό σας μέσω της ιστοσελίδας της AEGEAN.