A- A+
Διπλάσια επιβράβευση σε όλα τα σούπερ μάρκετ με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας ως 30/9

Διπλάσια επιβράβευση θα κερδίζουν στις αγορές τους σε σούπερ μάρκετ οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας ως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Η νέα προσφορά του προγράμματος επιβράβευσης της Εθνικής Τράπεζας go4more ενεργοποιήθηκε την Παρασκευή 15/9 και θα διαρκέσει έως και τις 30/9.

Σε αυτό το διάστημα, όσοι χρησιμοποιήσουν την πιστωτική τους κάρτα σε συνεργαζόμενο σούπερ μάρκετ θα κερδίζουν διπλάσια επιβράβευση σε σχέση με το κανονικό.

Πόσο κερδίζετε

Το όφελος στις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ διαμορφώνεται με τον τρόπο αυτό σε 8 πόντους ανά 1 ευρώ αγορών.

Δηλαδή σε κάθε σας συναλλαγή σε αυτό το διάστημα θα κερδίζετε το 2% της αξίας της, το οποίο θα μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενες αγορές σε οποιοδήποτε συνεργάτη go4more.

Τη στιγμή της συναλλαγής θα κερδίζετε τους πόντους που αντιστοιχούν στη μόνιμη επιβράβευση και οι επιπλέον πόντοι θα πιστωθούν στο λογαριασμό σας έως και τις 16 Οκτωβρίου.

Τα συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ

Η προσφορά ισχύει για όλα τα συνεργαζόμενα, φυσικά ή ηλεκρονικά, σούπερ μάρκετ του προγράμματος go4more.

Οι μεγάλες αλυσίδες που συμμετέχουν στην προσφορά είναι οι εξής:

  • ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
  • μασούτης
  • e-fresh

Μπορείτε να βρείτε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της κατηγορίας εδώ.

ADVERTISEMENT

Οι άλλες τράπεζες

Σημειώνεται ότι όλες οι κάρτες με πρόγραμμα επιβράβευσης ανταμοίβουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τις αγορές σας σε σούπερ μάρκετ.

Κατά καιρούς μάλιστα ενεργοποιούνται προσφορές ενισχυμένης ανταμοιβής που αυξάνουν το όφελός σας ακόμη και στο 8%.

Έτσι, για ένα μόνιμο έξοδο μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι ένα μέρος των αγορών θα επιστρέφει στο πορτοφόλι σας και θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για επόμενες συναλλαγές ή πληρωμές λογαριασμών.

Για παράδειγμα, αν κάποιος κάνει ψώνια 1.000 ευρώ το μήνα στο σούπερ μάρκετ και κερδίζει 1% ανταμοιβή, παίρνει πίσω 10 ευρώ, τα οποία μπορεί πχ. να χρησιμοποιήσει για να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητό του, να πληρώσει το κινητό του ή να ξανακάνει αγορές στο σούπερ μάρκετ.

Μπορείτε να βρείτε το κέρδος σας από τις αγορές σας με το εργαλείο σύγκρισης προγραμμάτων επιβράβευσης του Moneyonline.

Επιλέγοντας στα φίλτρα της αναζήτησης την κατηγορίας δαπάνης «Σούπερ Μάρκετ», βρίσκετε σε 1΄ πόσο θα κερδίσετε με τις αγορές σας με όλες τις κάρτες της αγοράς, χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες.