A- A+
Dine Athens: Γαστρονομικές απολαύσεις με μενού από 15 ευρώ στα καλύτερα εστιατόρια

Τη δυνατότητα να απολεύσετε γεύματα και δείπνα στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας θα έχετε τις επόμενες εβδομάδες μέσω του Dine Athens by Alpha Bank.

Πρόκειται για γαστρονομική εκδήλωση που πραγματοποιεί η τράπεζα σε συνεργασία με τη Mastercard από τις 28 Μαρτίου έως τις 17 Απριλίου 2022.

Το αθηναϊκό κοινό μπορεί να απολαύσει δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε περισσότερα από 100 εστιατόρια, με επιλογή ανάμεσα σε δεκάδες διαφορετικές κουζίνες, σε ειδικές τιμές και πολλά παράλληλα events.


Έκπτωση με κάρτες Alpha Bank

Στα εστιατόρια που συμμετέχουν, προσφέρονται ειδικά διαμορφωμένα μενού στις προκαθορισμένες τιμές των 15, 30 και 60 ευρώ για όλους, καθώς και 80 ευρώ σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρι Michelin.

Αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών Alpha Bank Mastercard παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10% στις παραπάνω τιμές.

Εξερευνήστε τα μενού

Επίσης, οι τελευταίοι μπορούν να πάρουν μέρος στα γαστρονομικά events που διοργανώνονται και να απολαύσουν αποκλειστικές γευστικές εμπειρίες, όπως:

  • Μαθήματα μαγειρικής (cooking masterclasses)
  • Οινογευσίες (wine tasting journeys)
  • Celebrity chef dining experiences
  • Dine art experiences

ADVERTISEMENT

Εναλλακτικές γεύσεις

Αισθητή στο φετινό Dine Athens by Alpha Bank είναι η ενσωμάτωση των κριτηρίων ESG, που η
Alpha Bank εφαρμόζει σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων της.

Ενδεικτικά, μεταξύ άλλων, έμφαση δόθηκε στην ένταξη vegan, vegetarian και εποχικών εναλλακτικών στα μενού, στην επιλογή εστιατορίων με low waste πολιτικές για μείωση των απορριμμάτων και στην αποκλειστική χρήση ανακυκλωμένου χαρτιού για την εκτύπωση των καταλόγων.

Αξιοσημείωτη είναι, επίσης, η συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη για τη διοργάνωση γευστικών εμπειριών στους χώρους του σε συνδυασμό με ξεναγήσεις σε εκθέσεις τέχνης.

Τέλος, η εκδήλωση στηρίζει τους σκοπούς της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Μπορούμε» και του προγράμματος «Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη» για την καθημερινή ενίσχυση των απόρων.