A- A+
Διαγωνισμός Ch. League από Τρ. Πειραιώς και Mastercard
Ο πιστωτικές κάρτες Mastercard® της Τράπεζας Πειραιώς σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε μία θέση player escort στον αγώνα Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα!

Δώστε την ευκαιρία στο παιδί σας να συνοδεύσει τους αγαπημένους του παίκτες στον αγώνα Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα για το UEFA Champions League, και έπειτα παρακολουθείστε μαζί τον αγώνα.

Χρησιμοποιήστε για τις αγορές σας την πιστωτική σας κάρτα Mastercard® της Τράπεζας Πειραιώς, δηλώστε συμμετοχή έως και τις 10/10/2017, και μπείτε στην κλήρωση.

Το δώρο για 15τυχερούς

Μέσω αυτής θα αναδειχθούν 15 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να δουν το παιδί τους να συνοδεύει τους παίκτες στον αγώνα Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα, στις 31 Οκτωβρίου, στο Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης και έπειτα να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην κλήρωση είναι τα παιδιά που θα συνοδεύσουν τους παίκτες να είναι 7 έως 9 ετών και να έχουν ύψος 1.05μ έως 1.35μ.

Τα εισιτήρια και η δυνατότητα συνοδείας των ποδοσφαιριστών είναι μια προσφορά της Mastercard®. Επίσημος χορηγός του UEFA Champions League.