A- A+
ΔΕΗ: Πώς μπορείτε να εξοφλήσετε το λογαριασμό σας και τηλεφωνικά - Νέα e-υπηρεσία για συμβόλαια

Τη δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών ρεύματος και τηλεφωνικά δίνει η ΔΕΗ σε όλους τους πελάτες της από τη Μεγάλη Πέμπτη, χωρίς κανένα κόστος.

Συγκεκριμένα, η επιχείρηση ενεργοποίησε ειδική τηλεφωνική γραμμή πληρωμών στο 11770, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι οι πελάτες της.

Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη: Με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, που αναγράφεται στον λογαριασμό τους και τον αριθμό της χρεωστικής ή πιστωτικής τους κάρτας εξυπηρετούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό της ΔΕΗ με απόλυτη ασφάλεια.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτούνται ελάχιστα λεπτά, ενώ δεν θα τους ζητηθεί κανένας επιπλέον κωδικός (pin κλπ).

Η τηλεφωνική πληρωμή μέσω του 11770 είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00, ενώ κατ’ εξαίρεση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών θα λειτουργήσει τόσο τη Μ. Παρασκευή 17 Απριλίου, όσο και τη Δευτέρα του Πάσχα, 20 Απριλίου.

Νέα online υπηρεσία για συμβόλαια

Επιπλέον, η ΔΕΗ σας δίνει τη δυνατότητα να συνάψετε συμβόλαιο ή να αλλάξετε τα στοιχεία σας, υποβάλλοντας ηλεκτρονικά την αίτησή σας μέσω της νέας υπηρεσίας ΔΕΗ eContract.

Εύκολα και γρήγορα συμπληρώνετε τα απαιτούμενα στοιχεία, επισυνάπτετε τα δικαιολογητικά σας και η σύμβαση έρχεται στην πόρτα σας για υπογραφή χωρίς καμία χρέωση.

Τα διαθέσιμα Online Αιτήματα είναι τα εξής:

  • Αλλαγή Προμηθευτή
  • Αρχική Ηλεκτροδότηση
  • Αλλαγή Ονόματος / Χρήσης
  • Επανηλεκτροδότηση

Μπείτε στη σελίδα των e-συμβολαίων

Δείτε επίσης

Τα δίνουν όλα οι ιδιωτικοί πάροχοι ρεύματος για να σας κάνουν πελάτες - Όλες οι νέες προσφορές