A- A+
ΔΕΗ e-billinfo: Δείτε το λογαριασμό σας online - Πώς δουλεύει η υπηρεσία
Oniine υπηρεσία που δίνει στους πελάτες της τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το λογαριασμό τους, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, 24 ώρες το 24ωρο, έχοντας απλώς πρόσβαση στο Internet, προσφέρει η ΔΕΗ.

Η πρόσβαση στην υπηρεσία e-billinfo, που περιέχει όλους τους λογαριασμούς του τελευταίου 12μήνου, είτε αφορούν οικία, είτε εξοχική κατοικία ή επιχείρηση, καθίσταται δυνατή με μία μόνο εγγραφή.

Βοηθά επίσης την ταχεία αρχειοθέτηση των λογαριασμών, δημιουργώντας ένα πλήρες ηλεκτρονικό αρχείο για την παρακολούθηση της εξέλιξης και μεταβολής των χρεώσεων, ανά πάσα στιγμή.

Εκτύπωση λογαριασμού

Επιπλέον η υπηρεσία e-bill info διευκολύνει ένα μεγάλο ποσοστό καταναλωτών που έχουν χάσει, για κάποιο λόγο, των λογαριασμό τους, αφού τώρα ποια δε χρειάζεται να επισκεφτούν κάποιο κατάστημα για εκτύπωση του λογαριασμού τους, αλλά αυτό μπορεί να γίνει εύκολα από το σπίτι ή το γραφείο, μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.

Άλλο ένα πλεονέκτημα της υπηρεσίας e-bill info είναι ότι ο καταναλωτής, εφόσον επιθυμεί, την ημέρα έκδοσης του νέου λογαριασμού, μπορεί να ενημερώνεται αυτόματα στην ηλεκτρονική του διεύθυνση για τα βασικά στοιχεία του εκδοθέντος λογαριασμού του και να γνωρίζει πότε θα λάβει τον επόμενο λογαριασμό για καλύτερο οικονομικό προγραμματισμό.

Η εγγραφή στην υπηρεσία e-billinfo, για να απολαμβάνει κανείς όλα τα οφέλη που προσφέρει, είναι πολύ απλή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στο www.dei.gr και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, όπως και τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής και τον Α/Α λογαριασμού που υπάρχουν στον λογαριασμό τους.