A- A+
Attica Bank: Νέο ανοιχτό δάνειο για επιχειρήσεις που θα αποπληρώνεται από τις εισπράξεις μέσω POS

Ένα νέο προϊόν χρηματοδότησης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες δημιούργησε και προσφέρει η Attica Bank στην αγορά.

Ο λόγος γίνεται για το Attica Business POS. Πρόκειται για Ανοιχτό Αλληλόχρεο Λογαριασμό Κεφαλαίου Κίνησης, που εξασφαλίζει την απαραίτητη ρευστότητα για την κάλυψη των βραχυπρόθεσμων αναγκών των Μικρομεσαίων Eπιχειρήσεων και Eπαγγελματιών.

Η αποπληρωμή του συνδέεται με τις πωλήσεις της επιχείρησης, μέσω των τερματικών POS ή Ε-commerce υπηρεσιών της Attica Bank.

Πώς δουλεύει το νέο δάνειο

Αναλυτικότερα, ανάλογα με το Eτήσιο ποσό των συναλλαγών που διενεργούνται μέσω του τερματικού POS ή του ηλεκτρονικού καταστήματος της Attica Bank, παρέχεται η δυνατότητα χορήγησης Ορίου.

Το όριο θα αποπληρώνεται μέσω των μελλοντικών συναλλαγών που θα πραγματοποιηθούν από τα τερματικά της επιχείρησης.

Συγκεκριμένα, το 10% της εκάστοτε εκκαθάρισης των πωλήσεων μέσω των τερματικών POS/E-commerce, θα αποπληρώνει αυτόματα το χρησιμοποιούμενο όριο, ενώ το υπόλοιπο 90% θα πιστώνεται στον συνδεδεμένο καταθετικό λογαριασμό της επιχείρησής ή του επαγγελματία.

ADVERTISEMENT

Χρηματοδότηση ως 80.000 ευρώ

Το ύψος της χρηματοδότησης, το οποίο απευθύνεται στους υφιστάμενους πελάτες κατόχους του Attica POS/ Ε-commerce, κυμαίνεται από 3.000 έως 80.000 ευρώ και μπορεί να ανέλθει έως το 80% των πωλήσεων μέσω Attica POS/Ε-commerce της τελευταίας οικονομικής χρήσης.

Το επιτόκιο της χρηματοδότησης είναι κυμαινόμενο, ίσο με το 3Μ Euribor πλέον περιθωρίου 7,75%, η αποπληρωμή των τόκων γίνεται ανά ημερολογιακό τρίμηνο, ενώ είναι δυνατή επίσης η αποπληρωμή του κεφαλαίου με ελεύθερες καταβολές.

Επιπλέον, για αιτήματα που θα υποβληθούν έως τις 17 Μάιου 2021 δεν θα υφίστανται έξοδα εκταμίευσης.