A- A+
Attica Bank: Νέα προϊόντα Ταμιευτηρίου - Eπιτόκια ως 0,40% - Ιδανικά και για αποταμίευση

Στο λανσάρισμα νέων λογαριασμών Ταμιευτηρίου με τα προνομιακότερα επιτόκια της αγοράς για ανοιχτά χρήματα, προχώρησε η Attica Bank.

Ο λόγος γίνεται για να νέα καταθετικά προγράμματα Attica My Account και Attica My Account Plus, οι οποίοι αποτελού λογαριασμούς Ταμιευτηρίου.

Με δεδομένο ότι τα επιτόκιά τους διαμορφώνονται έως και το 0,40%, αποτελούν μία ιδανική λύση για συστηματική αποταμίευση, χωρίς ωστόσο μακρόχρονες δεσμεύσεις.

Επιτόκια και χαρακτηριστικά

Αναλυτικότερα, τα χαρακτηριστικά των δύο λογαριασμών είναι τα εξής:

  • Attica My Account

Λογαριασμός Ταμιευτηρίου σε Ευρώ που εξυπηρετεί το σύνολο των καθημερινών συναλλαγών και πληρωμών σας.

Με το attica My Αccount έχετε άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας όποτε χρειαστείτε μετρητά.

Απευθύνεται σε ιδιώτες που θέλουν να έχουν άμεση πρόσβαση, μέσω των ΑΤΜs ή των καταστημάτων της Τράπεζας, στα χρήματά τους χωρίς να δεσμεύονται με προθεσμιακή κατάθεση.

Το επιτόκιο εφαρμόζεται σε όλο το ποσό της κατάθεσης και διαμορφώνεται ως εξής:

  • Από € 0,01 - 5.000,00     0,10%
  • Από € 5.000,01 και άνω     0,15%

Πραγματοποιείτε τις καθημερινές σας συναλλαγές που αφορούν καταθέσεις/αναλήψεις μετρητών.

Παράλληλα, οργανώνετε τις πληρωμές σας χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας για: αγορές, εμβάσματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταφορές χρημάτων, εξόφληση λογαριασμών εφάπαξ ή μέσω παγίων εντολών και εξόφληση δανείων και πιστωτικών καρτών.

  • Attica My Account Plus

Είναι λογαριασμός πρώτης ζήτησης που συνδυάζει υψηλή απόδοση µε άμεση πρόσβαση στα χρήματα, χωρίς τους περιορισμούς των προθεσμιακών καταθέσεων.

Προσφέρει μηνιαία απόδοση τόκων και υψηλό επιτόκιο από το πρώτο ευρώ και για όλο το ποσό της κατάθεσης, με την προϋπόθεση ότι διενεργούνται μέχρι 3 αναλήψεις/χρεώσεις ανά μήνα.

Τα χρήματα είναι διαθέσιμα στον πελάτη οποιαδήποτε στιγμή. Για πάνω από 3 αναλήψεις/χρεώσεις το μήνα, ο λογαριασμός εκτοκίζεται για τον μήνα αυτό, με το βασικό Επιτόκιο Ταμιευτηρίου (Β.Ε.Τ.) της Τράπεζας, δηλαδή με 0,10%.

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν υψηλές αποδόσεις ακόμα και για σχετικά μικρά ποσά καταθέσεων, αλλά θέλουν να έχουν άμεση πρόσβαση στα χρήματά τους χωρίς να δεσμεύονται από μια προθεσμιακή κατάθεση.

Το επιτόκιο είναι κλιμακωτό και εφαρμόζεται διαφορετικό επιτόκιο στο ποσό του υπολοίπου που αντιστοιχεί ανά κλίμακα:

  • Από € 0,01 - 10.000,00  0,30%
  • Από € 10.000,01 και άνω 0,40%

Άνοιγμα λογαριασμού γίνεται με αρχικό ποσό κατάθεσης 2.000 ευρώ, το οποίο σε περίπτωση ανοίγματος προθεσμιακής κατάθεσης συμψηφίζεται με το ποσό της προθεσμιακής.