A- A+
Ασφαλισιτκός γονέας: Η μόνη δωρεάν ασφάλιση
Στον αέρα βρίσκεται το ανανεωμένο site του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας, το οποίο προσφέρει δωρεάν ασφάλιση στους δικαιούχους του.

Το νέο www.asfalistikosgoneas.gr σχεδιάστηκε με βασικό άξονα τη λειτουργική δομή, τη φιλικότητα της χρήσης αλλά και την απλότητα της πληροφόρησης προς τον επισκέπτη, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Πίστης.

Online αιτήσεις

Είναι 100% δυναμικό, προκειμένου να επιτρέπει την άμεση ενημέρωση των πληροφοριών, των προσφορών και των νέων συνεργασιών.

Στο site μπορεί κάποιος να δει το σύνολο των συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα επιχειρήσεων, αλλά και να αναζητήσει την επιχείρηση που επιθυμεί ανάλογα με την περιοχή του.

Επιπρόσθετα, ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για το ποσό που έχει συγκεντρώσει τόσο για την εξασφάλιση της οικογένειάς του με δωρεάν αγορές σε περίπτωση ατυχήματος, όσο και για την επιστροφή ασφαλίστρων που συγκεντρώνει.

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσει κάποιος το πρόγραμμα κάνοντας online αίτηση.

Πώς λειτουργεί

Υπενθυμίζεται ότι ο Ασφαλιστικός Γονέας είναι ένα πρόγραμμα ασφάλισης που μόνο η Ευρωπαϊκή Πίστη προσφέρει, χωρίς κόστος, σε κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξάρτητα αν είναι ασφαλισμένος ή όχι στην Ευρωπαϊκή Πίστη, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Τα 2 τελευταία έτη το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας έχει επιβραβεύσει οικονομικά τους κατόχους του με περισσότερα από 600.000 ευρώ.

Με μία αίτηση ο καθένας μπορεί να αποκτήσει την κάρτα του προγράμματος. Επιδεικνύοντάς την στις συμβεβλημένες με την Ευρωπαϊκή Πίστη επιχειρήσεις, ο κάτοχός της κερδίζει ευρώ, που αντιστοιχούν σε ένα ποσοστό επί της αξίας των αγορών του.

Έτσι, με τις αγορές που κάνετε εσείς ή/και η οικογένειά σας από συμβεβλημένες με την Ευρωπαϊκή Πίστη επιχειρήσεις, διασφαλίζετε ότι σε περίπτωση απώλειας ζωής σας από ατύχημα η οικογένειά σας εξασφαλίζει για ένα έτος τις καθημερινές της αγορές και σε περίπτωση νοσηλείας σας από ατύχημα η οικογένειά σας εξασφαλίζει τις αγορές που αντιστοιχούν στις ημέρες νοσηλείας σας.

Και στις δύο περιπτώσεις, το ανώτατο όριο κάλυψης διαμορφώνεται στα 1.500 ευρώ μηνιαίως ή στα 18.000 ευρώ το χρόνο.

Επιπρόσθετα, εάν είστε ή εάν γίνετε στο μέλλον ασφαλιζόμενος μας σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα, θα σας επιστρέφουμε τα ασφάλιστρα μέχρι και στο 90% αυτών, ανάλογα με το ύψος των αγορών σας.

Βασικοί όροι

Το πρόγραμμα «Ασφαλιστικός Γονέας»:

1. Προσφέρεται χωρίς κόστος.

2. Εξασφαλίζει δωρεάν αγορές στον ασφαλισμένο και στην οικογένειά του σε περίπτωση Νοσοκομειακής Περίθαλψης του από ατύχημα.

3. Εξασφαλίζει δωρεάν αγορές στην οικογένεια του ασφαλισμένου, αν ως φυσικός γονέας δεν θα μπορεί να εκπληρώνει αυτή την αποστολή εξαιτίας ατυχήματος.

4. Επιστρέφει τα ασφάλιστρα, πλην ενός ευρώ, που ο ασφαλιζόμενος καταβάλλει σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριο συμβόλαιό του στην Ευρωπαϊκή Πίστη.

Το ύψος της επιστροφής είναι ανάλογο με το ύψος των αγορών που κάνει τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του με την χρήση του Ασφαλιστικού Γονέα από μεγάλες Ελληνικές κατά κύριο λόγο αλυσίδες καταστημάτων.