A- A+
Ασφάλιση αυτοκινήτων: Μήπως δικαιούστε έκπτωση και δεν το ξέρετε; Όλες οι περιπτώσεις

Εκπτώσεις σε ειδικές κατηγορίες του πληθυσμού που μπορεί να φτάνουν έως και το 25% προσφέρουν αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες για ασφάλιση οχημάτων.

Ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ...κολλήσει σε μία εταιρεία και απλά ανανεώνουν το ασφαλιστήριο συμβόλαιό τους κάθε εξάμηνο ή χρόνο χωρίς να το πολυψάξουν.

Η αλήθεια είναι όμως πως με μία σύγκριση της αγοράς για το όχημά σας, μπορείτε να πετύχετε σημαντική ετήσια εξοικονόμηση στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας.

Ειδικές εκπτώσεις

Σύμφωνα με τα στοιχεία των πελατών του insurancemarket.gr, ο μέσος πελάτης του που χρησιμοποίησε το online εργαλείο σύγκρισης ασφαλίστρων, κέρδισε σε ετήσια βάση 69 ευρώ.

Το ποσό αυτό αφορά περίπου 9.000 ιδιοκτήτες οχημάτων που σύναψαν νέο συμβόλαιο το 2019 αποκλειστικά για την υποχρεωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης.

Το όφελος μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερο εάν το συμβόλαιό σας έχει περισσότερες καλύψεις.

Στο πλαίσιο αυτό ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ειδικές εκπτώσεις που προσφέρουν συγκεκριμένεςε εταιρείες.

Για παράδειγμα:

  • Eurolife: -5% για πελάτες της Vodafone και -16% για ένστολους
  • UNIQUE: -25% για αστυνομικούς και -10% για ανέργους
  • ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: -5% Οικογενειακή έκπτωση
  • anytime: Έως -30% για ετήσια συμβόλαια

Online σύγκριση και πληρωμή

Με το εργαλείο της insurancemarket.gr συγκρίνετε άμεσα το κόστος σε 25 ασφαλιστικές εταιρείες και κλείνετε άμεσα το συμβόλαιό σας.

Με τον τρόπο αυτό παίρνετε προσφορές για το όχημά σας και έχετε εξασφαλισμένες όλες τις εκπτώσεις που προβλέπονται στα τιμολόγια των ασφαλιστικών εταιρειών.

Οι πιθανότητες να μειώσετε το κόστος της ασφάλισής σας έχουν υπολογιστεί στο 92%!

Συγκρίνετε σε 1΄ όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες