A- A+
Ασφάλιση ΙΧ: Κερδίστε έκπτωση με ετήσιο συμβόλαιο, αλλά πληρώστε μήνα-μήνα

Τη δυνατότητα να κλειδώσουν την έκπτωση των ετήσιων συμβολαίων ΙΧ και να εξοφλήσουν τα ασφάλιστρα μήνα - μήνα έχουν όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών.

Ο κανόνας είναι δεδομένος. Όσο μεγαλύτερη διάρκεια συμβολαίου επιλέξετε για το αυτοκίνητό σας, τόσο περισσότερο μειώνετε το κόστος ασφάλισής του.

Αν λοιπόν χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητό σας όλο το χρόνο και δεν σκοπεύετε να το θέσετε σε ακινησία, το κλείδωμα των ασφαλίστρων για ένα χρόνο συνιστάται.


Βρείτε σε 1΄ το πιο φθηνό πρόγραμμα για το όχημά σας


Πώς κερδίζετε

Αν έχετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να αποκτήσετε ένα ετήσιο συμβόλαιο για το όχημά σας και να το εξοφλήσετε σε 12 άτοκες δόσεις.

Με τον τρόπο αυτό κερδίζετε την έκπτωση που προσφέρεται στα 12μηνα συμβόλαια και ταυτόχρονα πληρώνετε τα ασφάλιστρα με το μήνα.

Για παράδειγμα, εάν κλείσετε 3μηνη ασφάλιση το κόστος ανέρχεται σε 100 ευρώ. Δηλαδή το μέσο μηνιαίο κόστος διαμορφώνεται σε 33,33 ευρώ περίπου

Αν επιλέξτε 12μηνο συμβόλαιο το κόστος διαμορφώνεται σε 360 ευρώ. Εφόσον πληρώσετε τα ασφάλιστρα σε 12 άτοκες δόσεις, κάθε μήνα θα δίνετε 30 ευρώ. Λιγότερα δηλαδή από το μηνιαίο κόστος της τρίμηνης ασφάλισης

Κλείστε το συμβόλαιο online

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συγκρίνετε όλα τα συμβόλαια για το όχημά σας μέσω του insurancemarket.gr και να επιλέξετε εξόφληση σε έως και 12 άτοκες δόσεις.

Ακόμη και αν δεν έχει λήξει το συμβόλαιό σας μπορείτε να κλείσετε το νέο σας πακέτο και να ξεκινά έως και ένα μήνα μετά. Έτσι, κλειδώνετε και τυχόν προσφορές που μπορεί να τρέχουν αυτήν την περίοδο.

Οι τιμές ξεκινούν από:

  • 25 ευρώ για 3μηνη ασφάλιση
  • 41 ευρώ για 6μηνη ασφάλιση
  • 71 ευρώ για ετήσια ασφάλιση

Βρείτε σε 1΄ το πιο φθηνό πρόγραμμα για το όχημά σας