A- A+
Around the table: Ειδικά μενού με έως 40 ευρώ το άτομο σε 40 εστιατόρια για κατόχους καρτών Mastercard

Ξεκίνησε το Around the Table, που διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά η Mastercard® για τους κατόχους καρτών όλων των τραπεζών που φέρουν το σήμα της.

Μέσω της διοργάνωσης, οι κάτοχοι καρτών Mastercard® μπορούν να απολαύσουν ειδικά σχεδιασμένα μενού σε 40 επιλεγμένα εστιατόρια, σε τιμές έως και 40 ευρώ το άτομο.

Πρόκειται για tailor made menus, εμπνευσμένα από την Ελληνική Κουζίνα, τα οποία έχουν ενωσματωμένη έκπτωση 15%.

ADVERTISEMENT

Πώς κάνετε κράτηση

Η κράτηση γίνεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης, στο aroundthetable.gr.

Επιλέγετε το εστιατόριο με το αντίστοιχο μενού που προσφέρεται, καθώς επίσης και την ημερομηνία/ώρα κράτησης βάσει διαθεσιμότητας.

Κατόπιν, συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας σας και τα πρώτα 8 ψηφία της Mastercard κάρτας σας και, τέλος, αποδέχεστε τους όρους κράτησης.

Εάν χρειαστείτε οποιαδήποτε υποστήριξη για την κράτησή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2160042200 (Δευτέρα -Παρασκευή 10:00–19:00 με αστική χρέωση).

Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας μέσω του email που θα λάβετε μόλις ολοκληρώσετε την κράτηση ή τηλεφωνικά, μέσω του εστιατορίου.

ADVERTISEMENT

Διαχείριση κρατήσεων

Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε εστιατόριο ή ημερομηνία, θα πρέπει να ακυρώσετε την υπάρχουσα κράτηση που έχετε και να πραγματοποιήσετε μια νέα, καθώς θα πρέπει να γίνει εκ νέου έλεγχος διαθεσιμότητας.

Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε αριθμό ατόμων ή ώρα κράτησης.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της Διοργάνωσης, δημιουργήθηκαν 4 ανεκτίμητες γαστρονομικές εμπειρίες, αποκλειστικά για κατόχους καρτών Mastercard®, με θέμα την εντοπιότητα.

Έχοντας στο επίκεντρο τη διάδραση, οι εμπειρίες αυτές έχουμε περιορισμένη διαθεσιμότητα, λαμβάνουν χώρα σε προκαθορισμένο χώρο/ημέρα/ώρα και απαιτούν προπληρωμή.