A- A+
Around the table: 40 hot εστιατόρια με μενού ως 40 ευρώ για κατόχους καρτών Mastercard

Ξεκίνησε το Around the table, το επιτυχημένο γαστρονομικό event που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά η Mastercard®, αποκλειστικά για τους κατόχους των καρτών της.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, 40 hot εστιατόρια της Αθήνας δημιουργούν 40 menus με τοπικά υλικά, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 40 ευρώ ανά άτομο.

Συνολικά περισσότερα από 100 πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα σας περιμένουν να τα γευτείτε από τις 9 έως και τις 30 Νοεμβρίου.

Πώς κάνετε κράτηση

Η κράτηση γίνεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης, στο aroundthetable.gr.

Μέσω της ειδικής φόρμας, επιλέγετε το εστιατόριο με το αντίστοιχο μενού που προσφέρεται, καθώς επίσης και την ημερομηνία/ώρα κράτησης βάσει διαθεσιμότητας.

Κατόπιν, συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας σας και τα πρώτα 4 ψηφία της Mastercard κάρτας σας. Τέλος, αποδέχεστε τους όρους κράτησης.

Εάν χρειαστείτε οποιαδήποτε υποστήριξη για την κράτησή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μέσω του e-table.gr στο 211-311-5555 (Δευτέρα - Κυριακή 11:00–23:00 με αστική χρέωση).

Σημειώνεται ότι οι κρατήσεις είναι δυνατές μόνο για κατόχους καρτών Mastercard, ανεξαρτήτως της τράπεζας που τις έχει εκδώσει.

ADVERTISEMENT

Τα εστιατόρια

Τα εστιατόρια που συμμετέχουν στο Around the table και οι τιμές των μενού ανά άτομο είναι τα εξής: