A- A+
Ανακυκλώστε και κερδίσετε επιβράβευση στην κάρτα σας - Για ποιους ισχύει

Επιβράβευση στις κάρτες των πελατών τους προσφέρουν δύο μεγάλες τράπεζες, ανάλογα με την ανακύκλωση που πραγματοποιούν, στο πλαίσιο του προγράμματος THE GREEN CITY.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης ανακύκλωσης της Ευρώπης, που προσφέρει άμεσο κέρδος στους πολίτες.

Ειδικότερα, κερδίζουν πόντους ανάλογα με το τύπο και το βάρος των υλικών που προσκομίζουν σε προκαθορισμένα κινητά πράσινα σημεία (βαν), που καθημερινά πραγματοποιούν προκαθορισμένα δρομολόγια στην Αττική.

Στη συνέχεια, με βάση τους πόντους που συλλέγουν οι πολίτες, κερδίζουν δώρα από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

ADVERTISEMENT

Η επιβράβευση στην κάρτα

Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι Εθνική Τράπεζα και Eurobank επιβραβεύουν τους κατόχους των καρτών τους που κάνουν ανακύκλωση.

Αναλυτικότερα:

  • Εθνική Τράπεζα

Οι πόντοι που δίνει το THE GREEN CITY μπορούν να μετατραπούν σε go4more πόντους.

Η μετατροπή γίνεται μέσω του app του προγράμματος ανακύκλωσης ή μέσω της ιστοσελίδας του.

Ειδικότερα, οι GREEN CITY πόντοι μπορούν να μεταρταπούν σε go4more πόντους αξίας 3 ευρώ (1.200 go4more πόντοι) ή 6 ευρώ (2.400 go4more πόντοι).

Μετά τη μετατροπή λαμβάνετε έναν μοναδικό κωδικό, τον οποίο εισάγετε στο ειδικό πεδίο στην ενότητα THE GREEN CITY στο go4more app.

Μπορείτε να κερδίσετε έως και 12 ευρώ σε go4more πόντους κάθε μήνα (4.800 go4more πόντοι), τους οποίους εξαργυρώνετε σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος της Εθνικής Τράπεζας.

ADVERTISEMENT

  • Eurobank

Το ίδιο ισχύει και με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή των καρτών της Eurobank.

Αφού συνδεθείτε στο πρόγραμμα THE GREEN CITY μέσω του app ή της ιστοσελίδας του, μπορείτε να μετατρέψετε 1.250 GREEN CITY πόντους σε 2,50 ευρώ €πιστροφή ή 2.500 πόντους σε 5 ευρώ €πιστροφή.

Στη συνέχεια λαμβάνετε ένα μοναδικό κωδικό μετατροπής, τον οποίο εισάγετε στο €πιστροφή App στην ενότητα «THE GREEN CITY». Έτσι, οι πόντοι μετρατρέπονται σε ευρώ €πιστροφή.

Μπορείτε να λάβετε έως και 3 κωδικούς τον μήνα, που αντιστοιχούν στο μέγιστο ποσό των 10 ευρώ €πιστροφή.