A- A+
Αν θέλετε καινούριο κινητό τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για αγορά - Όφελος ως 20% στην κάρτα σας

Ιδανική είναι η περίοδος για αγορές προϊόντων τεχνολογίας, όπως κινητά και tablets, καθώς διανύουμε ήδη τη δεύτερη εβδομάδα των εκπτώσεων.

Ωστόσο, οι καταναλωτές δεν κερδίζουν μόνο με τις χαμηλότερες τιμές των καταστημάτων, αλλά και με τα προγράμματα επιβράβευσης των καρτών που προσφέρουν ενισχυμένη ανταμοιβή αυτήν την περίοδο.

Έτσι, αγοράζετε ένα προϊόν με έκπτωση και ένα ποσοστό της συναλλαγής σας επιστρέφεται στην κάρτα για επόμενες αγορές στους συνεργάτες της τράπεζάς σας.

Αυτή τη στιγμή τέσσερα προγράμματα επιβράβευσης προσφέρουν ενισχυμένα ποσοστά επιβράβευσης που φτάνουν έως και το 20% για αγορές προϊόντων τεχνολογίας σε συγκεκριμένα καταστήματα.

Πρόκειται για τις εξής:

  • go4more - Εθνικη Τράπεζα - ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Όφελος στην κάρτα ίση με το 15% της αξίας της συναλλαγής προσφέρει η Εθνική Τράπεζα στους πελάτες της για αγορές κινητών τηλεφώνων ή tamblets στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ.

Η προσφορά ισχύει για αγορές smartphone ή tablet αξίας 249 ευρώ και άνω σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος, στο www.kotsovolos.gr ή τηλεφωνικό κέντρο 2102899999 το διάστημα από 20/07 έως 26/8.

Για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής θα κερδίζετε 60 go4more πόντους που αντιστοιχούν στο 15% της πληρωμής σας.

Οι επιπλέον πόντοι της προσφοράς που αντιστοιχούν σε αγορά smartphone ή tablet €249 και άνω, θα αποδοθούν στις 26/08/2020.

Δείτε εδώ όλες τις προσφορές


  • yellow - Τράπεζα Πειραιώς - MediaMarkt

Όφελος 20% σε yellows θα έχουν τις επόμενες ημέρες οι κάτοοχι καρτών που θα αγοράσουν smarphone από τη MediaMarkt.

Συγκεκριμένα, από 17/07/2020 έως 31/07/2020, οι κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς προσφέρουν 100 yellows ανά 1 ευρώ αγορών στη Media Markt για αγορά Smartphone, αξίας άνω των 199 ευρώ.

Τα yellows αυτά αντιστοιχούν στο 20% της αξίας της συναλλαγής και μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές στους συνεργάτες του προγράμματος yellow ή στο www.yelloday.gr, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Από την προσφορά εξαιρούνται όλα τα Smartphones της Apple.

Δείτε τα smartphones της προσφοράς


  • €πιστροφή - Eurobank - Cosmote / ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Επιπλέον κέρδος μέσω του προγράμματος Επιστροφή, πέραν των εκπτώσεων που τρέχουν, θα κερδίζουν οι κάτοχοι καρτών Eurobank στα κατστήματα COSMOTE και Γερμανός το επόμενο διάστημα.

Ανακαλύψτε τις καλοκαιρινές εκπτώσεις στο δίκτυο καταστημάτων και στα e-shops των δύο brands και για αγορές 249 ευρώ και άνω, θα κερδίσετε το 15% της αξίας τους σε ευρώ €πιστροφή.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.


ADVERTISEMENT

  • Bonus - Alpha bank - ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Νέες προσφορές επιβράβευσης για αγορές προϊόντων Samsung από τα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ενεργοποίησε η Alpha Bank για τους κατόχους των καρτών της.

Συγκεκριμένα, με την αγορά συγκεκριμένων μοντέλων Samsung θα κερδίζετε από 40.000 - 60.000 Bonus πόντους δώρο.

Η προσφορά ισχύει για αγορές με όλες τις κάρτες Bonus της Alpha Bank το διάστημα από 25/6 έως και 10/8, τόσο στα φυσικά καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, όσο και online.

Κατά τη στιγμή της συναλλαγής θα κερδίζετε τους κανονικούς Bonus πόντους που προβλέπονται για την κάρτα σας και στις 17/9/2020 θα πιστωθούν οι επιπλέον πόντοι.

Σημειώνεται ότι για κάθε 1.000 Bonus πόντους κερδίζετε δωρεάν αγορές ή εκπτώσεις αξίας 2 ευρώ.

Άρα στους 10.000 πόντους το όφελος είναι 20 ευρώ, στους 50.000 πόντους 50 ευρώ κ.οκ.

Τα προϊόντα που είναι σε προσφορά είναι τα εξής: