A- A+
Αν έρχεστε Ελλάδα με AEGEAN έχετε 1 ημέρα δωρεάν ενοικίαση ΙΧ από τη Hertz

Δωρεάν 1 ημέρα ενοικίασης ΙΧ από τη Hertz προσφέρει η Aegean σε όσους ταξιδέψουν προς Ελλάδα, με κράτηση που θα φίνει έως και τις 29 Ιουλίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβετε το δώρο σας είναι να κάνετε ενοικίαση αυτοκινήτου για τουλάχιστον 3 ημέρες. Σε αυτήν την περίπτωση δεν θα χρεωθείτε την πρώτη ημέρα.

Για να λάνετε το δώρο σας θα πρέπει κατά την κράτησή της πτήσης σας να συμπληρώσετε τον Miles+Bonus αριθμό μέλους σας.

Μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, θα λάβετε με email πληροφορίες για τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να επωφεληθείτε από την προσφορά ενοικίασης αυτοκινήτου.

Κάντε κράτηση τώρα

Όροι και προϋποθέσεις:

Η προσφορά ισχύει εφόσον έχετε κάνει κράτηση πτήσης σε Economy Flex, ή σε Business Class εισιτήριο από το aegeanair.com και το AEGEAN App με τελικό προορισμό στην Ελλάδα.

H προσφορά της Hertz ισχύει για κρατήσεις αυτοκινήτων αποκλειστικά στο https://rentacar.aegeanair.com/  από 23.07.2020 έως 29.07.2020, και για παραλαβές αυτοκινήτων από 23.07.2020 έως και 31.08.2020.

Για να επωφεληθείτε της προσφοράς, θα πρέπει να συμπληρώσετε τον εκπτωτικό κωδικό που θα σας αποσταλεί μέσω email μετά την κράτησή σας, στο πεδίο «Κωδικός Προσφοράς/Κουπόνι» στο https://rentacar.aegeanair.com/   

Η έκπτωση εφαρμόζεται σε όλα τα υποχρεωτικά κόστη ενοικίασης εκτός των φόρων, τελών, επιβαρύνσεων, χρεώσεων αλλαγής πόλης και προαιρετικών επιπλέον χρεώσεων, όπως παιδικά καθίσματα, επιπλέον οδηγοί και καύσιμα που χρεώνονται με κανονικές τιμές.

Κάντε κράτηση τώρα