A- A+
Alpha: Συμφωνία με τα ΙΚΕΑ για συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών Bonus
Σε συμφωνία με τα καταστήματα ΙΚΕΑ για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών Bonus προέβη η Alpha Bank. Πώς θα επιβραβεύονται τα ψώνια στη γνωστή αλυσίδα επίπλων και ειδών για το σπίτι.

Το πρόγραμμα Bonus λειτουργεί ως εξής: Για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής που πραγματοποιείται μέσω της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας της Alpha Bank που συμμετέχει σε αυτό, ο κάτοχός της κερδίζει ένα αριθμό πόντων.

Ο πελάτης μπορεί να κερδίζει από 1 πόντο για αγορές σε επιχειρήσεις που δεν συνεργάζονται με την τράπεζα έως και 8 πόντους ανάλογα με την κάρτα, στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Τι προσφέρουν τα ΙΚΕΑ

Για κάθε αγορά με κάρτα Bonus στα καταστήματα ΙΚΕΑ ο κάτοχός της κερδίζει 2 πόντους ανά 1 ευρώ, ενώ με τις κάρτες American Express κερδίζει 4 πόντους.

Επιπλέον, η Alpha Bank προσφέρει δώρο 500 πόντους στην πρώτη αγορά που θα πραγματοποιηθεί στα ΙΚΕΑ από 10/5 έως 10/6/2013.

Εξάλλου, οι κάτοχοι των καρτών της Alpha Bank μπορούν να εξαργυρώσουν τους πόντους που έχουν συγκεντρώσει από όλες τις επιχειρήσεις στα καταστήματα ΙΚΕΑ.

Ενδεικτικά παραδείγματα:

undefined

undefined

undefined