A- A+
Alpha Bank: Υπηρεσία Skype για video banking σε επαγγελματίες
Τη δυνατότητα διενέργειας τραπεζικών συναλλαγών εξ αποστάσεως μέσω βίντεο κλήσης, προσφέρει πλέον η Alpha Bank στους πελάτες της, επαγγελματίες και εκπροσώπους εταιρειών.

Με τον τρόπο αυτό ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας είναι πάντα δίπλα σας, όπου και αν βρίσκεσθε, για να σας παρέχει βέλτιστες και εξατομικευμένες λύσεις για κάθε επιχειρηματική ανάγκη.

Skype for Business

Η Alpha Bank αξιοποιεί τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας της ψηφιακής εποχής, ώστε οι εκπρόσωποί της να είναι παρόντες στην καθημερινότητα της επιχείρησής σας μέσω της δυνατότητας διενέργειας εικονοκλήσεων.

Η υπηρεσία παρέχεται σε πελάτες Gold Business Banking και είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8.00 έως 22.30 για την πραγματοποίηση των τραπεζικών σας συναλλαγών.

Για να ξεκινήσετε να αποπλαμβάνετε την υπηρεσία καλέστε στο 210 326 0000 ή δώστε το κινητό σας για να σας καλέσουν από την Alpha Bank.

Το video banking της Eurobank

Με το v-Banking επικοινωνείτε με βιντεοκλήση με τον Επαγγελματικό Σύμβουλό σας από τον χώρο σας, όποτε σας εξυπηρετεί.

Έτσι, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσα από διαδραστική παρουσίαση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της τράπεζας.

Παρακολουθείτε την ανάλυση των οικονομικών στοιχείων της επιχείρησής σας, καθώς και τις πιθανές χρηματοοικονομικές ανάγκες της με το Business Check up.

Επίσης, μαζί με τον Επαγγελματικό Σύμβουλό σας κάνετε περιήγηση σε online αιτήσεις στο e-Banking για τις εργασίες της επιχείρησής σας. Τις συμπληρώνετε εκείνη τη στιγμή με τη βοήθειά του.

Παράλληλα, ανταλλάσσετε αρχεία με την Eurobank γρήγορα και τα αποθηκεύετε με ασφάλεια σε προσωπικό χώρο σας.