A- A+
Alpha Bank: 9 άτοκες και έκπτωση για πετρέλαιο θέρμανσης
Τις προσφορές της για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης με τις πιστωτικές της κάρτες έκανε γνωστές η Alpha Bank, προσφέροντας επιστροφή μετρητών και έξτρα επιβράβευση.

Όλες οι πιστωτικές κάρτες Alpha Bank, συμπεριλαμβανομένης και της Diners, δίνουν τη δυνατότητα αγοράς πετρελαίου θέρμανσης και πληρωμής του σε έως και 9 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 300 ευρώ.

Προσφορές ανά κάρτα

Η ευχέρεια των άτοκων δόσεων παρέχεται σε επιλεγμένα πρατήρια BP και Shell, ανάλογα με την κάρτα που θα χρησιμοποιηθεί.

Αναλυτικότερα:

  • Πρατήρια Shell

Αναλυτικότερα, με τις κάρτες Energy MasterCard, Diners Club και Dynamic American Express επιστρέφεται το 5% της αξίας των αγορών σε συνεργαζόμενα πρατήρια Shell.

Η προσφορά του 5% ισχύει από 5.11.2015 έως 5.12.2015.

Οι 9 άτοκες δόσεις ισχύουν μόνο για παραγγελίες στα τηλέφωνα: 801 11 20406 (για την Αττική & την υπόλοιπη Ελλάδα) και 2310 688644 (για την Θεσσαλονίκη).

Επιπκέον, για τις παραγγελίες που θα γίνουν σε Αττική και Θεσσαλονίκη, παρέχεται δωρεάν το σύστημα ηλεκτρονικού ποσοτικού ελέγχου Smart Ring, με την παράδοση/παραλαβή του πετρελαίου σας.

Τα συνεργαζόμενα πρατήρια Shell

  • Πρατήρια BP

Από την άλλη πλευρά οι κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης Bonus προσφέρουν για αγορές ύψους 300 ευρώ και άνω 5.000 bonus πόντους για αγορές έως 15/11/2015.

Ανεξάρτητα από το ύψος της αγοράς, για κάθε 1 ευρώ ο κάτοχος της κάρτας κερδίζει επιπλέον 4 πόντους.

Εξάλλου, παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής σε έως και 9 άτοκες δόσεις.

Οι παραγγελίες γίνονται καλώντας το 18199 για Αθήνα-Θεσσαλονίκη ή με την επίσκεψη σε κάποιο από τα επιλεγμένα πρατήρια ΒΡ με την ειδική σήμανση των 9 ατόκων δόσεων.

Τα συνεργαζόμενα πρατήρια BP