A- A+
Allianz: Πληρωμή ασφαλίστρων μέσω κινητού - Η υπηρεσία
Την πληρωμή των ασφαλίστρων τους μέσω του κινητού τους τηλεφώνου μπορούν να ολοκληρώσουν οι πελάτες της Allianz μέσω της υπηρεσίας Text2Pay.

Με την υπηρεσία αυτή οι πελάτες της ασφαλιστικής εταιρείας μπορούν να πληρώσουν τα ασφάλιστρά τους όπου κι αν βρίσκονται, από οποιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό, με ένα απλό μήνυμα χάρη στην υπηρεσία Allianz Text2Pay.

Πώς λειτουργεί

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία Allianz Text2Pay, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εγγραφείτε. Η εγγραφή γίνεται σε 3 απλά βήματα:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην αίτηση εγγραφής, δηλώνοντας και τον τραπεζικό λογαριασμό που θέλετε να συνδέσετε στην υπηρεσία Allianz Text2Pay

2) Διαβάστε και αποδεχτείτε τους Όρους Χρήσης της υπηρεσίας

3) Κάντε κλικ στο link ενεργοποίησης που θα λάβετε στο e-mail σας

Μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες θα ενημερωθείτε μέσω SMS για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας.

Η πληρωμή

Η πληρωμή μέσω SMS είναι απλή. Κάθε φορά που εκδίδεται η ειδοποίηση πληρωμής των ασφαλίστρων, η Allianz σας ενημερώνει μέσω SMS για το οφειλόμενο ποσό και την ημερομηνία μέχρι την οποία μπορείτε να πληρώσετε τα ασφάλιστρά σας μέσω Text2Pay.

Ταυτόχρονα αποστέλλεται ένας 10ψήφιος κωδικός που αντιστοιχεί στο συμβόλαιό σας.

Αν επιθυμείτε να πληρώσετε τα ασφάλιστρά σας μέσω Allianz Text2Pay, στέλνετε SMS στο 19129 γράφοντας ΠΛ τον κωδικό σας και η εταιρεία χρεώνει τον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε δηλώσει με το αντίστοιχο ποσό ασφαλίστρων.

Αν δεν θέλετε να εξοφλήσετε τα ασφάλιστρά σας μέσω της υπηρεσίας, τότε εξακολουθείτε να μπορείτε να πληρώσετε την οφειλή σας με οποιονδήποτε από τους υπόλοιπους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής.

Πάρτε προσφορά για το ΙΧ

Σύγκριση όλων των ασφαλιστικών εταιρειών