A- A+
Αγορές στο ΠΛΑΙΣΙΟ με €πιστροφή 5% μέσω του Eurobank Wallet - Νέα προσφορά

Επιβράβευση 5% στις αγορές στα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ προσφέρει η Eurobank για όσους κάνουν χρήση του Eurobank Wallet για την πληρωμή τους.

Η προσφορά ισχύει από 17.06.2020 έως και 27.06.2020 για αγορές που κάνετε ανέπαφα στα POS των καταστημάτων Πλαίσιο με τις ψηφιοποιημένες χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες σας Eurobank Mastercard που έχετε συνδέσει στο Eurobank Wallet.

Όσοι κάνουν χρήση του νέου ψηφιακού πορτοφολιού της τράπεζας, θα κερδίζουν 5% €πιστροφή επί της αξίας κάθε συναλλαγής έναντι 1% που ισχύει για πληρωμή με κάρτα.

Υπενθυμίζεται ότι για να κάνετε ανέπαφες συναλλαγές με το κινητό σας με το Eurobank Wallet, πρέπει να έχετε κινητό Android 5+.



Πώς ενεργοποιείται το ψηφιακό πορτοφόλι

Για να ενεργοποιήσετε το Eurobank Wallet πρέπει να ακολουθήσετε 4 απλά βήματα:

- Ενημερώνετε ή κατεβάζετε το Eurobank Mobile App δωρεάν

- Επιλέγετε ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ στην ενότητα Eurobank Wallet που εμφανίζεται όταν συνδεθείτε στο Eurobank Mobile App.

- Ψηφιοποιείτε τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας Eurobank Mastercard που θέλετε να συνδέσετε στο Eurobank Wallet.

- Λαμβάνετε ειδοποίηση (push notification) ότι η κάρτα που επιλέξατε να συνδεθεί στο Eurobank Wallet έχει ψηφιοποιηθεί και είναι έτοιμη για χρήση.

Παρακολουθήστε βήμα-βήμα πώς ενεργοποιείτε το Eurobank Wallet και κάνετε ανέπαφες συναλλαγές με το κινητό σας:


ADVERTISEMENT

Πώς πληρώνετε

Οι συναλλαγές (π.χ. πληρωμές σε εμπορικά καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες και ΔΕΚΟ που διαθέτουν POS) ολοκληρώνονται χωρίς χρήση του πλαστικού της κάρτας ή μετρητών, χωρίς να αποχωριστεί ο πελάτης το κινητό του.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας της συναλλαγής ακόμα και αν το κινητό δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ο χρήστης επιλέγει την κάρτα, κάνει χρήση PIN ή δαχτυλικού αποτυπώματος στο κινητό του για ταυτοποίηση κάθε συναλλαγής με οποιαδήποτε ψηφιοποιημένη κάρτα, για οποιοδήποτε ποσό και απλά πλησιάζει το κινητό του στο POS για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Η νέα λειτουργικότητα αποτελεί την ηλεκτρονική αποτύπωση της φυσικής κάρτας για τη διευκόλυνση των συναλλαγών.

Εξάλλου, η  νέα υπηρεσία εξασφαλίζει την απόδοση ευρώ loyalty, για συναλλαγές σε εμπόρους που συμμετέχουν στα προγράμματα loyalty που υποστηρίζει η Eurobank (€πιστροφή & co-brands
προγράμματα πιστότητας), με τα ευρώ επιβράβευσης να λαμβάνονται την επόμενη εργάσιμη από την ημέρα ψηφιοποίησης των καρτών.

Δείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες