A- A+
Αυξάνω με επιτόκια ως 5,20% από Πειραιώς - ΑΤΕ - Κύπρου
Με γοργούς ρυθμούς υλοποιεί η Τράπεζα Πειραιώς την ενοποίηση των δικτύων των 6 τραπεζών που εξαγόρασε τους τελευταίους μήνες. Στο πλαίσιο αυτό έχει ξεκινήσει η από κοινού διάθεση καταθετικών προϊόντων.

Ειδικότερα, ο όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς προσφέρει μέσω του δικτύου των καταστημάτων της, της πρώην ATEBank και της Τράπεζας Κύπρου την προθεσμιακή κατάθεση «Αυξάνω».

Το επιτόκιο του προϊόντος είναι κλιμακούμενο και αυξάνεται κατά τη διάρκεια της κατάθεσης, φτάνοντας έως και το 5,20% ανάλογα με το ποσό που αποταμιεύεται και τη διάρκεια που θα επιλεγεί.

Το προϊόν μπορεί να έχει προσυμφωνημένη διάρκεια 6, 12 και 18 μηνών, ενώ το ελάχιστο ποσό της κατάθεσης ανέρχεται στις 5.000 ευρώ.

Οι τόκοι αποδίδονται κάθε μήνα σε καταθετικό λογαριασμό του πελάτη.

Ανέξοδη προεξόφληση

Εάν χρειαστείτε τα χρήματα που έχετε δεσμεύσει στην προθεσμιακή κατάθεση Αυξάνω πριν τη λήξη της, μπορείτε να την προεξοφλήσετε, αλλά μόνο ολικά. Δεν χάνετε το κεφάλαιό σας.

Επιπλέον, κάθε μήνα, την ημερομηνία απόδοσης των τόκων, η προεξόφληση της προθεσμιακής κατάθεσης γίνεται χωρίς επιβάρυνση.

Διαφορετικά, επιβαρύνεστε με το προβλεπόμενο κόστος προεξόφλησης το οποίο υπολογίζεται ως εξής: 2% x Κεφάλαιο που προεξοφλείται x υπολειπόμενες ημέρες μέχρι τη λήξη της προθεσμιακής κατάθεσης / 360 (ημέρες).

Το κόστος προεξόφλησης, δεν επηρεάζει το αρχικό κεφάλαιο και δεν μπορεί να υπερβεί το συνολικό ποσό των δεδουλευμένων πιστωτικών τόκων της προθεσμιακής κατάθεσης, καταβληθέντων ή μη.