A- A+
Αδ. Γεωργιάδης: Κλέφτης όποιος πρατηριούχος αυξήσει τις τιμές στα καύσιμα

Καμία ανατίμηση στα καύσιμα στην Ελλάδα δεν νοείται σήμερα λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και της αύξησης των διεθνών τιμών του πετρελαίου, σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, «όποιος πρατηριούχος τυχόν ανέβασε τις τιμές εξ αυτού του λόγου, είναι κλέφτης. Ως υπουργείο Ανάπτυξης έχουμε βγάλει συνεργεία και κάνουμε ελέγχους στα πρατήρια καυσίμων».

Και πρόσθεσε πως θα φανεί τις επόμενες ημέρες εάν η άνοδος στις διεθνείς τιμές του εμπορεύματος συντηρηθεί και οδηγήσει τελικά σε ανατιμήσεις και στη λιανική τιμή στη χώρα μας.

Το κέρδος με την κάρτα

Πέραν όμως από τις τιμές των καυσίμων, οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα πρέπει να ξέρουν πως μπορούν να εξασφαλίσουν μόνιμο κέρδος με χρήση των καρτών τους σε επιλεγμένα πρατήρια.

Ειδικότερα, το όφελος μπορεί να φτάνει έως και το 3% ανά συναλλαγή όλο το χρόνο και να αυξάνεται έως και το 5% σε περιόδους προσφορών.

Με τον τρόπο αυτό, κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ εξασφαλίζει στον κάτοχο της κάρτας δωρεάν ψώνια σε επόμενες αγορές του.

Δείτε πόσα κερδίζετε από την κάρτα σας στο ακόλουθο εργαλείο του Moneyonline. Και γιατί όχι αποκτήστε μία νέα κάρτα για τη μεγιστοποίηση του κέρδους σας.

Απλά επιλέξτε «Πρατήρια Καυσίμων» στο πεδίο «Κατηγορίας Δαπάνης» του εργαλείου.