A- A+
ΑΧΑ: Νέο προϊόν με υπηρεσίες υγείας σε χαμηλό κόστος
Ένα νέο πρόγραμμα Υγείας, με την ονομασία «Mediσυν», το οποίο παρέχει ολοκληρωμένες παροχές και υπηρεσίες για τους πελάτες της, προσφέρει η ΑΧΑ Ασφαλιστική στην ελληνική αγορά.

Το νέο πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να εξασφαλίσουν για τους ίδιους και την οικογένειά τους πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας συνθήκες νοσηλείας και υπηρεσίες υγείας εντός και εκτός νοσοκομείου, με ιδιαίτερα προσιτό κόστος, αλλά και με μεγάλη ευελιξία ως προς το σχεδιασμό των καλύψεων.

Στις 29 Οκτωβρίου ξεκίνησε η νέα διαφημιστική καμπάνια της ΑΧΑ Ασφαλιστικής για το προϊόν και θα παραμείνει στον αέρα μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

Η διαφημιστική καμπάνια έχει βασιστεί στο νέο πρόγραμμα Υγείας Mediσυν, αφού, η εξασφάλιση της υγείας αποτελεί βασική ανάγκη του Έλληνα καταναλωτή και των οικείων του, ιδιαίτερα στην περίοδο που διανύουμε.

Το διαφημιστικό μήνυμα προβάλλεται από την τηλεόραση και το διαδίκτυο.

Στόχος της εταιρείας με αυτή την καμπάνια είναι να αποδείξει με πράξεις την προσήλωσή της στις ανάγκες του ασφαλισμένου, μέσα στο δυσμενές και ευμετάβλητο περιβάλλον που βιώνει, παρέχοντας προσιτές και ευέλικτες λύσεις, ευθυγραμμισμένες με τις σημερινές ανάγκες ασφάλισης της υγείας.