A- A+
Τι πρέπει να ξέρετε για τα προγράμματα ασφάλισης υγείας των παιδιών
Σίγουρα κάθε γονιός ανησυχεί για την υγεία του παιδιού του και θέλει να το προστατέψει όσο καλύτερα μπορεί. Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ιδιωτική ασφάλιση.

Στη χώρα μας, το δημόσιο σύστημα υγείας νοσεί, με ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, φαρμάκων, κρεβατιών, κ.ά.

Η κατάσταση αυτή οδηγεί αναπόφευκτα τους περισσότερους γονείς να στραφούν στη λύση της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας για το παιδί τους, αφού είναι πρώτιστης σημασίας η άμεση αντιμετώπιση ενός θέματος υγείας του παιδιού σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον.

Οι ανάγκες

Τα παιδιά αρρωσταίνουν συχνά από κρυολογήματα και ιώσεις που χρήζουν πολλές φορές σύντομης νοσηλείας.

Ακόμη και αν η νοσηλεία δεν είναι απαραίτητη, είναι βέβαιο ότι όλα τα παιδιά θα χρειαστεί να επισκεφτούν πολλές φορές τον παιδίατρο, ειδικά τα πρώτα χρόνια της ζωής τους.

Επιπλέον, υπάρχουν μικροατυχήματα που μπορεί να συμβούν ανά πάσα στιγμή, στο σπίτι, το σχολείο, την παιδική χαρά, το δρόμο.

Υπάρχει πάντα και η περίπτωση που κάθε γονιός απεύχεται, το παιδί να νοσήσει από κάποια σοβαρή ασθένεια ή να χρειαστεί κάποια επέμβαση. Το κόστος για όλα αυτά μπορεί να είναι τεράστιο και σίγουρα θα βγάλει τους γονείς εκτός προϋπολογισμού.

Η επιλογή της ασφάλισης

Η επιλογή μιας ιδιωτικής ασφάλισης υγείας ειδικά για το παιδί μοιάζει να είναι μονόδρομος, ακόμα και αν οι γονείς θα χρειαστεί να περιορίσουν κάποιο άλλο έξοδο.

Το κόστος εξάλλου μιας τέτοιας ασφάλισης για τα ανήλικα παιδιά είναι ιδιαίτερα προσιτό και αξίζει τον κόπο προκειμένου να γλιτώσετε την ταλαιπωρία του δημόσιου νοσοκομείου και το άγχος των απρόβλεπτων ιατρικών εξόδων.

Η ασφάλεια υγείας παιδιού μπορεί να περιλαμβάνει πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια νοσηλεία.

Οι καλύψεις των συμβολαίων

Το ασφαλιστικό σας συμβόλαιο, ανάλογα με τις καλύψεις που θα επιλέξετε, μπορεί να σας εξασφαλίσει ενδεικτικά:

  • Δωρεάν ή με μικρή συμμετοχή (ανάλογα με το ποσό απαλλαγής που θα επιλέξετε) νοσηλεία στις μεγαλύτερες ιδιωτικές παιδιατρικές κλινικές της χώρας μας 24 ώρες το 24ωρο.
  • Δωρεάν επισκέψεις σε παιδιάτρους της επιλογής σας ή συμβεβλημένους με την ασφαλιστική.
  • Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις μέχρι ορισμένου ποσού ετησίως.
  • Κάλυψη εξόδων σε περίπτωση ατυχήματος (π.χ. πτώσης, εγκαύματος).
  • Κάλυψη εξόδων σε φάρμακα και ιατρικά υλικά (π.χ. γύψος, κηδεμόνας).
  • Κάλυψη στο εξωτερικό.
  • Κάλυψη εξόδων συνοδού ανηλίκου ή αποκλειστικής νοσοκόμας.
  • Επείγουσα αερομεταφορά.
  • Κάλυψη σε περίπτωση συγγενών παθήσεων.

Online προσφορές

Η υγεία των παιδιών είναι βασική προτεραιότητα κάθε γονιού. Μια ιδιωτική ασφάλιση υγείας για το παιδί μπορεί να σας διευκολύνει σημαντικά σε καθημερινά προβλήματα υγείας, όπως μια ίωση ή μια λοίμωξη, αλλά και σε έκτακτα περιστατικά, όπως ένα κάταγμα λόγω πτώσης.

Μπορούμε έτσι να παρέχουμε το καλύτερο στα παιδιά μας, χωρίς το κόστος να είναι απαγορευτικό.

Για να πάρετε οικονομικές προσφορές για την ασφάλιση υγείας του παιδιού σας ή τη δική σας μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας εδώ.