A- A+
NN: Πλήρης νοσοκομειακή κάλυψη με €24,90 το μήνα
Ένα πλήρες πρόγραμμα που παρέχει νοσοκομειακή κάλυψη και διαγνωστικές εξετάσεις με κόστος που ξεκινά από τα 24,90 ευρώ το μήνα, προσφέρει η ΝΝ στην ελληνική αγορά.

Πρόκειται για το προϊόν NN Direct Health, το οποίο ειδικά για την περίοδο από 12/9/2016 έως 31/10/2016, προσφέρεται με έκπτωση 20%.

Ενδεικτικά, το μηνιαίο ασφάλιστρο για τον 1ο χρόνο, για ασφαλισμένο ηλικίας 19 ετών, ανέρχεται σε 24,90 ευρώ το μήνα.

Συνεργασία με 40 νοσοκομεία

AdvertisementΗ ΝΝ Hellas συνεργάζεται με 40 ιδιωτικά νοσοκομεία της Ελλάδας, το εξειδικευμένο προσωπικό των οποίων είναι σε θέση να καλύψει πλήρως τις εκάστοτε ανάγκες σας.

Η κάλυψη των εξόδων της νοσηλείας σας προς το συμβεβλημένο νοσοκομείο γίνεται απευθείας από την NN Hellas, χωρίς καμία περαιτέρω ενέργεια από τη πλευρά σας, στην περίπτωση που έχει καλυφθεί το ποσό της συμμετοχής σας.

Υπολογίστε online τα ασφάλιστρά σας και πάρτε προσφορά

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΝΝ Hellas στο 210 950 6060 ή στο 800 100 6060 (χωρίς χρέωση για σταθερά).

Βασικά χαρακτηριστικά

Το NN Direct Health είναι ένα direct πρόγραμμα ασφάλειας υγείας, το οποίο συνδυάζει νοσοκομειακή κάλυψη και υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας και πρόληψης για όλη την οικογένεια.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα προσφέρει:

  • Κάλυψη σε ένα δίκτυο 40 συμβεβλημένων ιδιωτικών νοσοκομείων στην Ελλάδα
  • Δωρεάν εξετάσεις αξίας έως και 300€ στα διαγνωστικά κέντρα της Βιοϊατρικής
  • 5 ιατρικές επισκέψεις με μόλις 10€
  • 1 δωρεάν check up
  • Αμεση μεταφορά σε περιπτώσεις επείγουσας ανάγκης

Με το NN Direct Health ο ενδιαφερόμενος ακολουθεί μία γρήγορη διαδικασία με 6 απλά βήματα και έχει άμεση ηλεκτρονική έκδοση του συμβολαίου του χωρίς να απαιτείται φυσική υπογραφή.