A- A+
Eurobank: Πληρωμές και εισπράξεις μέσω Η/Υ ή κινητού
Μία νέα υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών, το Live-Pay της Eurobank EFG, παρέχει τη δυνατότητα στους ιδιώτες πελάτες της να εξοφλούν τις υποχρεώσεις τους στο internet, από τον υπολογιστή ή το κινητό τους τηλέφωνο, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας οποιασδήποτε τράπεζας.

Αντίστοιχα οι επιχειρήσεις μπορούν να εισπράττουν αυτόματα τις απαιτήσεις από τους πελάτες τους.

Ειδικότερα, μέσω του Live-Pay οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να εξοφλούν online μια σειρά από υποχρεώσεις, όπως οφειλές προς το Δημόσιο, λογαριασμούς τηλεφώνου και internet, ασφαλιστικές υπηρεσίες, συνδρομές σε εφημερίδες και περιοδικά, διαμονή σε ξενοδοχεία και πολλές άλλες, με τη χρέωση πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας οποιασδήποτε Τράπεζας (Visa, MasterCard, Prepaid Visa).

Παράλληλα, για τους χρήστες κινητών τηλεφώνων τελευταίας τεχνολογίας, είναι διαθέσιμη και η έκδοση του Live-Pay για κινητά τηλέφωνα.

Οι χρήστες των πιο διαδεδομένων Smartphones (iphone, android) μπορούν να πραγματοποιήσουν τις πληρωμές τους από τον browser του κινητού τους τηλεφώνου πληκτρολογώντας τη διεύθυνση www.livepay.gr

Πληρωμή σε 3 απλά βήματα

Η χρήση της υπηρεσίας διατίθεται δωρεάν και είναι ιδιαίτερα εύκολη, γρήγορη και ασφαλής. Ο χρήστης του Live-Pay ολοκληρώνει την πληρωμή του με 3 απλά βήματα.

Η πληρωμή εκτελείται άμεσα και εκδίδεται απόδειξη της συναλλαγής την οποία μπορεί να εκτυπώσει, να αποθηκεύσει ή να δεχθεί αντίγραφο μέσω email. Για ορισμένες πληρωμές, θα υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης και με δόσεις.

Επίσης, τα εγγεγραμμένα μέλη του Live-Pay απολαμβάνουν πρόσθετες λειτουργίες που τους διευκολύνουν στην παρακολούθηση και εκτέλεση των πληρωμών τους, όπως πρόσβαση στο ιστορικό των συναλλαγών τους, η αποθήκευση των τακτικών πληρωμών τους, η τήρηση ηλεκτρονικού αρχείου πληρωμών/αποδείξεων κλπ.

Εξυπηρέτηση μέσω live chat

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 24ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός του Live-Pay βρίσκεται πάντα διαθέσιμος να εξυπηρετήσει είτε μέσω Live chat, είτε μέσω τηλέφωνου χωρίς κόστος και χωρίς αναμονή!

Οι επιχειρήσεις μπορούν να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση των πελατών τους και την αποτελεσματικότητα του εισπρακτικού τους μηχανισμού με την ένταξή τους στο Live-Pay της Eurobank, αποκτώντας ένα νέο κανάλι για εξ αποστάσεως εισπράξεις, χωρίς μάλιστα να είναι απαραίτητο να διαθέτουν δική τους ιστοσελίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.livepay.gr