A- A+
ΕΤΕ: Πληρωμές στο ίντερνετ χωρίς κάρτα - Υπηρεσία Mybank
Μία νέα υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών θέτει στη διάθεση των πελατών της η Εθνική Τράπεζα, παρέχοντας ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στις συναλλαγές στο διαδίκτυο.

Ο λόγος γίνεται για την λύση MyBank εφαρμόζεται ήδη με επιτυχία σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως η Γαλλία, η Ιταλία, το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο.

Με αυτήν, οι αγορές στο διαδίκτυο γίνονται ​με άμεση χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού, εύκολα και ασφαλώς, καθώς δεν χρειάζεται η πληκτρολόγηση του αριθμού της χρεωστικής σας κάρτας.

Τα πλεονεκτήματα

- Ευκολία:

  • πληρωμή μέσω i-bank Internet Banking
  • ​χωρίς χρήση καρτών
  • χωρίς εγγραφή σε ηλεκτρονικά καταστήματα ή νέους κωδικούς

- Ασφάλεια

  • διασφάλιση των συναλλαγών σας στο περιβάλλον i-bank της Εθνικής Τράπεζας
  • ​​​χωρίς καταχώριση στοιχείων πληρωμής και προσωπικών δεδομένων

- Αξιοπιστία:

  • συναλλαγή σε πραγματικό χρόνο, με εκτύπωση του αποδεικτικού πληρωμής​
  • άμεσος έλεγχος της κίνησης του λογαριασμού

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία MyBank

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής γίνεται σε 4 απλά βήματα:

Βήμα 1

Όταν είστε έτοιμοι να προβείτε στην πληρωμή της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, επιλέξτε το εικονίδιο MyBank ως τρόπο πληρωμής.

Βήμα 2

Στη συνέχεια επιλέξτε την Εθνική Τράπεζα και θα οδηγηθείτε στη log in σελίδα του i-bank Internet Banking, όπου θα συμπληρώσετε τον Κωδικό Χρήστη και τον Μυστικό Κωδικό σας.

Βήμα 3

Μετά την είσοδό σας στο i-bank Internet Banking θα εμφανιστεί η οθόνη πληρωμής MyBank, με συμπληρωμένα τα στοιχεία της παραγγελίας σας (ποσό, περιγραφή, αριθμός παραγγελίας).

Επιλέξτε τον λογαριασμό που επιθυμείτε να χρεώσετε και επιβεβαιώστε την πληρωμή εισάγοντας τον κωδικό μιας χρήσης i-code.

​Βήμα 4

Μετά την επιβεβαίωσή σας, εμφανίζεται μήνυμα επιτυχούς εκτέλεσης της πληρωμής και μπορείτε να εκτυπώσετε το αποδεικτικό πληρωμής.

Στη συνέχεια επιστρέφετε στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος, όπου εμφανίζεται η επιτυχής ολοκλήρωση της αγοράς σας.