A- A+
Όλοι οι νέοι χειμερινοί προορισμοί της Lufthansa
Νέους προορισμούς για χειμερινές διακοπές εγκαινίασε ο όμιλος Lufthansa, προσφέροντας πτήσεις σε προορισμούς σε 101 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa - Austrian Airlines, Brussels Airlines, Germanwings, Eurowings, Lufthansa και SWISS – θα γίνουν ακόμα πιο ελκυστικές για τους ταξιδιώτες αναψυχής αυτό το χειμώνα.

Συγκεκριμένα, προσθέτουν περισσότερους προορισμούς που απευθύνονται σε τουρίστες και ταξιδιώτες αναψυχής.

Οι νέοι προορισμοί

Με την έναρξη του νέου χειμερινού προγράμματος στις 25 Οκτωβρίου 2015, οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa θα προσφέρουν στους επιβάτες τους ένα από τα πιο πυκνά δίκτυα δρομολογίων παγκοσμίως, με περισσότερες από 20.380 πτήσεις κάθε εβδομάδα.

Αυτό το χειμώνα, μέσω των κόμβων σε Φρανκφούρτη, Μόναχο, Ζυρίχη, Βιέννη και Βρυξέλλες, καθώς και μέσω πολλών point-to-point δρομολογίων, οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa θα εξυπηρετούν 261 προορισμούς σε 101 χώρες.

Επιπλέον, σε συνεργασία με 30 συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες, περισσότερες από 18.000 πτήσεις κοινού κωδικού συμπληρώνουν τα προσφερόμενα δρομολόγια, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να έχουν πρόσβαση σε ένα σχεδόν παγκόσμιο δίκτυο.

Τα χειμερινά προγράμματος της κάθε μιας από τις αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου θα ισχύσουν από την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 έως το Σάββατο 27 Μαρτίου 2016.

Η τιμολογιακή πολιτική

Η νέα τιμολογιακή πολιτική στα δρομολόγια εντός Γερμανίας και εντός Ευρώπης θα ισχύσει τόσο για την Austrian Airlines όσο και για τη Lufthansa.

Στην Economy Class, οι ταξιδιώτες θα μπορούν να επιλέξουν μόνοι τους μεταξύ των τριών κλιμακούμενων επιλογών ναύλου “Light”, “Classic” και “Flex”.

Αυτές οι επιλογές ποικίλουν κυρίως σε ό,τι αφορά τη δυνατότητα προ-επιλογής καθίσματος, αλλαγής ή ακύρωσης κράτησης και δωρεάν μεταφοράς αποσκευών.

Δωρεάν χειραποσκευή

Από τον Ιούλιο που άρχισε η προσφορά των εισιτηρίων αυτών, η νέα οικονομική επιλογή ναύλου “Light” αποδείχτηκε πολύ δημοφιλής ανάμεσα στους επιβάτες.

Σε όλους τους ναύλους, οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa, ως διακεκριμένοι αερομεταφορείς, επιτρέπουν τη δωρεάν μεταφορά μιας χειραποσκευής.

Επίσης προσφέρονται στους επιβάτες δωρεάν φαγητό και ποτά κατά τη διάρκεια της πτήσης, συγκεκριμένη επιλογή καθίσματος κατά τη διάρκεια του check-in καθώς και προνόμια για “award miles”, “status miles” και “select miles”.

Σύγκριση τιμών

Οργανώστε τις διακοπές σας online μέσα από τα εργαλεία σύγκρισης τιμών του Moneyonline.gr

Image Map