A- A+
Πλατφόρμα μετοχών χωρίς προμήθειες από την DEGIRO
Μα νέα, μηδενικού κόστους πλατφόρμα, που θα επιτρέπει στους πελάτες της να αγοράζουν και να πωλούν μετοχές δωρεάν, ετοιμάζει η εταιρία παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών DEGIRO.

Με τον τρόπο αυτό οι επενδυτές θα μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν μετοχές δωρεάν, όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο, χωρίς χρεώσεις, προμήθειες ή κρυφά κόστη, όλα μέσω ενός μοντέλου εσόδων βασισμένο στη διαφήμιση.

Η λειτουργία της νέας πλατφόρμας DEZIRO.com θα ξεκινήσει εντός των επόμενων 12 μηνών σε 20 διαφορετικές χώρες παγκοσμίως και η εταιρία ενημερώνει τους επενδυτές να εγγραφούν στη λίστα αναμονής σήμερα, για έγκαιρη πρόσβαση.

Η στρατηγική

Σύμφωνα με την εταιρία, η κίνηση αυτή εντάσσεται στη στρατηγική της για την εξάλειψη των υπέρογκων αμοιβών για τους ιδιώτες επενδυτές μπροστά στο μεγάλης διάρκειας, μη δικαιολογημένο και άδικο πλεονέκτημα των θεσμικών επενδυτών.

H DEGIRO έχει ήδη φέρει τις χρεώσεις των θεσμικών επενδυτών στα μέτρα των ιδιωτών επενδυτών, μειώνοντας τα κόστη κατά 80% μέσω της έξυπνης τεχνολογίας και την αποφυγή φυσικά των άσκοπων add-ons1.

Με τη νέα πλατφόρμα DEZIRO.com η εταιρία προσφέρει συναλλαγές σε μετοχές σε επίσημα εποπτευόμενες αγορές δωρεάν.

Σημειώνει επίσης ότι χάρη στη διαπραγμάτευση σε κλάσματα μετοχών, ακόμα και μικρότεροι επενδυτές μπορούν να ωφεληθούν.