A- A+
Κούρσα taxi με 20% έκπτωση και πληρωμή με κάρτες Visa
Έκπτωση 20% για όλο το Φεβρουάριο το Taxibeat σε συνεργασία με τη Visa, σε όλες τις διαδρομές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πώς λειτουργεί.

Για να επωφεληθείτε της προσφοράς, πρέπει να «κατεβάσετε» την τελευταία έκδοση της εφαρμογής (7.8) του Taxibeat ή να κάνετε update.

Όταν ενεργοποιήσετε ξανά την εφαρμογή, θα ενημερωθείτε με σχετικό μήνυμα και θα υπάρχει καθοδήγηση για να συνδέσετε την κάρτα σας.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις διαδρομές θα πραγματοποιήσετε με Visa έως 28.2.2015, χωρίς να χρειάζεται να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία.

H έκπτωση ισχύει μόνο για χρήση της υπηρεσίας μέσω της εφαρμογής Taxibeat και όχι μέσω της ιστοσελίδας.

Τα πλεονεκτήματα

Ταξιδεύοντας με Visa, έχεις μια διαφορετική εμπειρία μετακίνησης. Κερδίζεις χρόνο, άνεση, ευκολία και ασφάλεια.

Καταχωρείς την κάρτα σου στο app του Taxibeat μία φορά και στη συνέχεια ταξιδεύεις χωρίς να κρατάς μετρητά, πορτοφόλι, χωρίς καν την ίδια την κάρτα.

Το μόνο που χρειάζεσαι για να πληρώσεις τη διαδρομή σου είναι το smartphone σου, με το οποίο έχεις ήδη καλέσει Taxibeat.

Από τη στιγμή που έχεις ενεργοποιήσει την χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σου, κάθε φορά που καλείς Taxibeat, ο οδηγός ξέρει εκ των προτέρων ότι δεν θα σου ζητήσει μετρητά.

Στο τέλος της διαδρομής, ο οδηγός θα καταχωρήσει το ποσό του ταξίμετρου. Σε κάθε περίπτωση, το Taxibeat θα φροντίσει να μην έχεις κανένα πρόβλημα με τη συναλλαγή σου, ακόμα κι αν συμβεί κάτι απρόοπτο.