XΑυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα OK
 
 
 
Νέα προϊόντα
e-fresh σούπερ μάρκετ: Δωρεάν παράδοση έως τις 11 το βράδυ
Alpha Bonus: Κινητά με δώρο έως 80.000 πόντους
Eurobank: Όφελος 5% στα φαρμακεία Pharma Plus
INTERAMERICAN: Νέα προϊόντα για αγροτικά οχήματα
Alpha Bank Mastercard: Κλήρωση για ταξίδι στη Ν. Υόρκη
Olympic Air: 300.000 θέσεις από €19 για Ελλάδα
Alpha Bonus: Επιβράβευση x10 μέσω του Bonus app
 
Δείτε όλα τα νέα προϊόντα
Εργαλεία Υπολογισμού
Newsletter
Εγγραφείτε στο site για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα προϊόντα των τραπεζών και να μένετε ενημερωμένοι για ευκαιρίες που υπάρχουν στον τραπεζικό κλάδο πατώντας εδώ

Image Map

Προϊοντικά νέα
Επενδύσεις α λα καρτ με το Alpha Bank Gold Personal Banking
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2015 11:26

Σε Alpha Bank Gold Personal Banking μετονομάστηκε από την Alpha Bank η υπηρεσία Citigold που προσέφερε στους πελάτες της η πρώην Citibank στην Ελλάδα. Τι προσφέρει.

Η Υπηρεσία Alpha Bank Gold Personal Banking στοχεύει στη βέλτιστη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας μία μοναδική τραπεζική-επενδυτική εμπειρία.

Απευθύνεται σε πελάτες που προέρχονται από το Citigold Personal Banking, οι οποίοι συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις προνομιακές υπηρεσίες του Alpha Bank Gold Personal Banking.

Επιπλέον, η τράπεζα υποδέχεται νέους ιδιώτες Πελάτες με υπόλοιπα άνω των 100.000 ευρώ. 

Οι υπηρεσίες

Η Υπηρεσία Alpha Bank Gold Personal Banking σας δίδει τη δυνατότητα να:

•Διαχειριστείτε αποτελεσματικά την περιουσία σας, με τη βοήθεια του εξειδικευμένου Προσωπικού σας Συμβούλου

•Έχετε πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα διεθνών επενδυτικών προϊόντων και

•Απολαμβάνετε αποκλειστικά προνόμια όπως προνομιακή τιμολόγηση, προτεραιότητα στις συναλλαγές καθώς και υπηρεσίες διαχειρήσεως του ελεύθερου χρόνου σας.

Η υπηρεσία Alpha Bank Gold Personal Banking παρέχεται, σήμερα, αποκλειστικά  μέσω του πρώην δικτύου Καταστημάτων της Citibank Ελλάδος.

Προσωπικός Σύμβουλος Alpha Bank Gold

Στην Υπηρεσία Alpha Bank Gold Personal Banking, η σχέση σας με τον Προσωπικό σας Σύμβουλο είναι σημαντική και βασίζεται στη συνεργασία και στη διαρκή επικοινωνία που έχετε μαζί του.

Με τα κατάλληλα εργαλεία, τη γνώση και την εμπειρία του θα συμβάλλει στο σχεδιασμό εξειδικευμένης επενδυτικής στρατηγικής για τη διαχείριση των κεφαλαίων σας.

Στο ξεκίνημα της συνεργασίας σας με το Alpha Bank Gold Personal Banking, θα γνωρίσετε και τον Προσωπικό σας Σύμβουλο, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος της συνολικής σας σχέσης με την Τράπεζα.

Ο Προσωπικός σας Σύμβουλος είναι το κλειδί για να αποκομίσετε τα μέγιστα από το Alpha Bank Gold Personal Banking και η βασική πηγή ενημερώσεώς σας για όλες τις εξελίξεις στην αγορά.

Επίσης, διαθέτει την κατάλληλη χρηματοοικονομική εκπαίδευση και εμπειρία στις διεθνείς αγορές για να σας βοηθήσει να διαχειρισθείτε αποτελεσματικά την περιουσία σας.

Προσωπική Επενδυτική Στρατηγική

Στην Υπηρεσία Alpha Bank Gold Personal Banking, διαθέτουμε τα κατάλληλα εργαλεία, τη γνώση και την εμπειρία, προκειμένου να συμβάλουμε στο σχεδιασμό εξειδικευμένης επενδυτικής στρατηγικής για τη διαχείριση της περιουσίας σας.

Ο σχεδιασμός της επενδυτικής σας στρατηγικής αρχίζει με τον καθορισμό του επενδυτικού σας προφίλ, με τη βοήθεια εξειδικευμένων εργαλείων επενδυτικού σχεδιασμού, ώστε να συνθέσετε το χαρτοφυλάκιο που ανταποκρίνεται στις χρηματοοικονομικές ανάγκες και τους μελλοντικούς σας στόχους, πάντα στο πλαίσιο του ρίσκου που επιθυμείτε να αναλάβετε.

Α. Καθορισμός Επενδυτικού Προφίλ

Ο εξειδικευμένος Προσωπικός σας Σύμβουλος είναι στη διάθεσή σας για τη δική σας εξυπηρέτηση. Αφού κατανοήσει και καταγράψει την οικονομική σας κατάσταση, τις ανάγκες και τους μακροπρόθεσμους επενδυτικούς σας στόχους, θα καθορίσει το επενδυτικό σας προφίλ.

Β. Κατανομή/Διασπορά Χαρτοφυλακίου

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και το επιθυμητό ρίσκο, σας βοηθάμε στη διαμόρφωση ενός επενδυτικού χαρτοφυλακίου, που αποτελείται από κατάλληλα για εσάς προϊόντα, με βάση τον επιλεγμένο χρονικό ορίζοντα επενδύσεως και τα λοιπά δεδομένα του επενδυτικού σας προφίλ.

Γ. Ενημέρωση Χαρτοφυλακίου

Ο Προσωπικός σας Σύμβουλος είναι πάντα στη διάθεσή σας για να συζητήσετε κάθε αλλαγή στο χαρτοφυλάκιό σας, σύμφωνα με τους επενδυτικούς σας στόχους και τις εξελίξεις των αγορών, ώστε να αξιοποιείτε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται για την ανάπτυξη της περιουσίας σας.

Διεθνή Επενδυτικά Προϊόντα

Στην Υπηρεσία Alpha Bank Gold Personal Banking, σας προσφέρουμε πρόσβαση στις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως, διευρύνοντας σημαντικά το φάσμα των επενδυτικών επιλογών σας. Σχεδιάστε την επενδυτική σας στρατηγική, επιλέγοντας από μία ευρεία γκάμα διεθνών επενδυτικών προϊόντων όπως:

• Αμοιβαία Κεφάλαια, SICAV

Μέσω των επενδυτικών προϊόντων που διαθέτει η Τράπεζα, έχετε πρόσβαση στις σημαντικότερες αγορές του κόσμου. Επιλέγετε μέσα από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και κορυφαίων Επενδυτικών Οίκων όπως: Amundi, BlackRock, Citigroup Global Markets Limited, Credit Suisse, Franklin Templeton, Goldman Sachs, Invesco, JPMorgan, Legg Mason, MetLife, Pictet, PIMCO, Pioneer, Schroders.

• Σύνθετα προϊόντα

Για εσάς που στοχεύετε σε υψηλότερο εισόδημα από μακροπρόθεσμες επενδύσεις ή επιθυμείτε πρόσβαση σε χρηματιστηριακές αγορές, η Τράπεζα σας προσφέρει προϊόντα με δυνατότητα αποκομίσεως υψηλών αποδόσεων.

Έτσι, μπορείτε να διαφοροποιήσετε το χαρτοφυλάκιό σας, επενδύοντας σε προϊόντα συνδεδεμένα με κλασικές κατηγορίες επενδύσεως, σε όλο τον κόσμο, καθώς και σε εναλλακτικές επενδυτικές επιλογές, όπως συνάλλαγμα, εμπορεύματα κ.λπ.

• Χρηματιστηριακές Υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Στο Alpha Bank Gold Personal Banking έχουμε την υποδομή για να σας προσφέρουμε ταχύτατη και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση για τις χρηματιστηριακές συναλλαγές σας στην Ελλάδα και τις διεθνείς αγορές. Έχετε δυνατότητα να αγοράσετε μετοχές σε χρηματιστήρια στην Ευρώπη και την Αμερική, εμπλουτίζοντας έτσι το μετοχικό σας χαρτοφυλάκιο.

• Ομόλογα Ελληνικά και Εξωτερικού

Μέσω της Τραπέζης μας μπορείτε να επενδύσετε σε κρατικά και εταιρικά Ομόλογα στην Ελλάδα και το εξωτερικό που μπορούν να αποκτηθούν στην Πρωτογενή και τη Δευτερογενή αγορά.

Τα χρηματοπιστωτικά μέσα δεν είναι τραπεζικές καταθέσεις και δεν συνιστούν υποχρεώσεις της Alpha Bank ή των συνδεδεμένων ή θυγατρικών εταιριών της, ούτε είναι εγγυημένα από αυτές (εκτός εάν πρόκειται για προϊόντα εκδόσεώς τους ή υπάρχει ρητή και ειδική εγγύησή τους από αυτές), υπόκεινται δε σε επενδυτικούς κινδύνους, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής απώλειας του αρχικού κεφαλαίου και ενδέχεται να μην διασφαλίζονται από το Κράτος ή από κάποιο οργανισμό του.

Αποκλειστικά προνόμια Alpha Bank Gold

Στην Υπηρεσία Alpha Bank Gold Personal Banking σας προσφέρονται μία σειρά από προνόμια με σκοπό την αναγνώρισή σας ως πολύτιμου Πελάτη για εμάς, την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, αλλά και τη ποιοτική διαχείριση του ελεύθερου χρόνου σας.

• Προνομιακή τιμολόγιση σε υπηρεσίες και προϊόντα

Επιγραμματικά, σας αναφέρουμε τα παρακάτω:

■ Χαμηλότερες χρεώσεις στα επενδυτικά προϊόντα, έναντι των υπόλοιπων Πελατών του πρώην δικτύου καταστημάτων της Citibank1.

■ Λογαριασμούς Προθεσμίας με προνομιακά επιτόκια.

■ Δωρεάν κατάθεση επιταγών στο λογαριασμό σας.

■ Δωρεάν εισερχόμενα εμβάσματα.

■ 50% έκπτωση στα εξερχόμενα εμβάσματα μέσω των καταστημάτων.

■ Πιστωτικές κάρτες Citibank & Diners χωρίς συνδρομή2.

■ Δωρεάν εξερχόμενα εμβάσματα μέσω ATM, Citibank Online & Citi Mobile παντού στην Ελλάδα.

■ Δωρεάν την υπηρεσία Citibank Alerts που σας ειδοποιεί για τις κινήσεις στους λογαριασμούς σας.

• Αποκλειστικοί χώροι εξυπηρετήσεως

Για να απολαμβάνετε άνεση, ποιότητα και διακριτικότητα στις συναλλαγές σας, έχουμε εξασφαλίσει για εσάς ειδικούς χώρους εξυπηρετήσεως σε επιλεγμένα καταστήματα*.

• Ειδικά ταμεία συναλλαγών

Για να κερδίζετε χρόνο και για να μη στέκεστε στην ουρά, έχετε στη διάθεσή σας ειδικά ταμεία που εξυπηρετούν, κατά προτεραιότητα , Alpha Bank Gold Personal Banking πελάτες, σε επιλεγμένα καταστήματα*.

• Συνεχής τηλεφωνική εξυπηρέτηση

Η εξυπηρέτησή σας δεν έχει ώρα. Μέσω των αποκλειστικών γραμμών τηλεφωνικής εξυπηρετήσεως 210 92 90 500 και 2310 244 677, μπορείτε να έχετε 24ωρη πρόσβαση σε ειδικευμένο προσωπικό για την τηλεφωνικής σας εξυπηρέτηση.

• Εύρεση & Κράτηση Εισιτηρίων

Απολαύστε πολιτιστικά και αθλητικά γεγονότα, festival, εκθέσεις και παραστάσεις στην Αθήνα, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη από την καλύτερη θέση. Αναλαμβάνουμε την εύρεση, την κράτηση και τη δωρεάν αποστολή των εισιτηρίων σας στο χώρο που επιθυμείτε. Καλέστε μας στο 210 92 90 500 ή στο 2310 244 677, κάθε μέρα από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

• Πρόσβαση στις αίθουσες αναμονής της Goldair Ηandling

Επιδεικνύοντας τη χρυσή σας κάρτα αναλήψεώς μετρητών, έχετε το δικαίωμα της ελεύθερης πρόσβασης (εσείς και ο/η συνοδός σας) στις αίθουσες αναμονής της Goldair Handling, στα αεροδρόμια "Ελευθέριος Βενιζέλος" στην Αθήνα και Κρατικός Αερολιμένας "Ν. Καζαντζάκης" στο Ηράκλειο Κρήτης και της αξιοποιήσεως των υπηρεσιών που αυτά παρέχουν.

Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό σας ή ένα σνακ δωρεάν καθώς και να διαβάσετε το διαθέσιμο Τύπο ή να περιηγηθείτε στο Internet.

Επιστροφή
blog comments powered by Disqus
Διαβάστε επίσης
Eurobank: Επιτόκια έως 1,50% σε προθεσμιακή για νέα χρήματα - Συνδυασμός με Α/Κ 06/09/2019 10:59
Alpha Bank: Στοίχημα χωρίς ρίσκο στην άνοδο ή πτώση του ΧΑ με επιτόκια 0,30% ή 1,30% 02/09/2019 08:12
HSBC: Στο 2,80% το επιτόκιο για δολαριακή προθεσμιακή 01/09/2019 15:14
Τρ. Πειραιώς: Νέο ασφαλές στοίχημα με επιτόκιο 2,05% 26/08/2019 09:05
HSBC: Δολαριακή προθεσμιακή με επιτόκιο 3% 23/08/2019 08:37
Eurobank: Επιτόκιο 0,50% σε προθεσμιακή για συνταξιούχους 23/08/2019 08:09
Alpha Bank: Εκπνέει η προσφορά ενισχυμένης επιβράβευσης στις προθεσμιακές 23/08/2019 07:52
Τρ.Πειραιώς: Απόδοση 2.05% για ποσά από €10.000 με στοίχημα στο ευρώ 13/08/2019 09:32
Τρ. Πειραιώς: Στοίχημα ανατίμησης του ευρώ με επιτόκιο 2,05% 06/08/2019 08:17
Eurobank: Θυρίδες σε τιμή ευκαιρίας έως 30/9 - Από €50 ετησίως 04/08/2019 14:11
Μπορεί να σας ενδιαφέρει
LetsFerry: Νέα υπηρεσία Online κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων - Όλοι οι προορισμοί 17/12/2015 22:28
Πώς να μειώσετε τις δόσεις σας στο μισό 06/12/2009 17:27
Εξοφλήστε τα χρέη των καρτών σας άτοκα! 06/12/2009 17:39
GENIKI Bank: Προνομιακό καταναλωτικό δάνειο για φοιτητές 06/12/2009 13:51
Στο 8,75% το επιτόκιο των πιστωτικών καρτών της Τράπεζας Πειραιώς 06/12/2009 17:40