A- A+
«Υιοθέτηση Αθλητών» από την Εθνική για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του 2016
Τη στήριξη της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας αποφάσισε η Εθνική Τράπεζα μετά από σχετική πρόσκληση.

Με τον τρόπο αυτό ανταποκρίνεται στην πρόσκληση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για στήριξη του προγράμματος «Υιοθέτηση Αθλητών» για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στη Βραζιλία (Ρίο).

Ειδικότερα, υποστηρίζονται από την Κωπηλασία τα πληρώματα του Διπλού Σκιφ Ελαφρών Βαρών Γυναικών ,του Διπλού Σκιφ Ελαφρών Βαρών Ανδρών και της Τετρακώπου Ανδρών που απαρτίζουν οι αθλητές: Κατερίνα Νικολαϊδου, Γιώργος Κόνσολας, Λευτέρης Κόνσολας, Σπύρος Γιάνναρος, Παναγιώτης Μαγδανής, Γιάννης Χρήστου, Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας και Διονύσης Αγγελόπουλος.

Η χορηγία προς την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία αφορά στο Αγώνισμα Ασκήσεων Εδάφους και στον αθλητή Ελευθέριο Κοσμίδη.

Στην επισυναπτόμενη φωτογραφία οι αθλητές, οι προπονητές τους και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας, κατά την επίσκεψή τους στην Εθνική Τράπεζα.