A- A+
Ημέρα Αποταμίευσης: Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο χαρίζει 500 ευρώ σε 80 τυχερούς
Μεγάλο διαγωνισμό διοργανώνει το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης στις 31 Οκτωβρίου. Δώρα και εκδηλώσεις.

Ο κουμπαράς του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, το μεγαλύτερο και σημαντικότερο σύμβολο της αποταμίευσης στην Ελλάδα, κλείνει φέτος 80 χρόνια ζωής.

Η τράπεζα γιορτάζει την αποταμίευση και τον κουμπαρά διοργανώνοντας ομιλίες για την αξία της αποταμίευσης στα δημοτικά σχολεία όλης της Ελλάδας και χαρίζουμε στους μαθητές κουμπαράδες και βιβλία.

Διαγωνισμός

Επιπλέον, χαρίζει σε 80 τυχερούς 500 ευρώ για να ξεκινήσουν την αποταμίευσή τους, ενώ θα τους δοθεί δώρο και ένας κουμπαράς.

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν οι δικαιούχοι ενεργών λογαριασμών Μεγαλώνω ή Αποταμιεύω, που ανοίχθηκαν από 15/10/2014 έως 28/11/2014 και έχουν στο τέλος Νοεμβρίου υπόλοιπο 30 ευρώ.

Ειδικά για τους λογαριασμούς Αποταμιεύω, ισχύουν για τη συμμετοχή στην κλήρωση και οι προϋποθέσεις απόδοσης του προνομιακού επιτοκίου.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 8/12/2014, ενώ το έπαθλο της κλήρωσης θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων εντός επτά εργάσιμων ημερών.