A- A+
Δώρο 10.000 μίλια με κάθε νέα Aegean Bonus Visa
Μία νέα προσφορά για όλες τις νέες πιστωτικές κάρτες Aegean Bonus Visa που θα εκδοθούν έως και το τέλος Ιουνίου λάνσαρε η Alpha Bank.

Συγκεκριμένα, θα χαρίσει 10.000 μίλια δώρο στο Πρόγραμμα Πιστότητας της Aegean Miles & Bonus, με την έκδοση κάθε νέας κάρτας από 19.5.2014 έως 30.6.2014. Online αίτηση

Επιπλέον, η τράπεζα προσφέρει 5.000 μίλια αναβάθμισης του ίδιου προγράμματος, φέρνοντάς σας πιο κοντά στη χρυσή κάρτα της Aegean, που προσφέρει μοναδικά προνόμια στα ταξίδια σας.

Τα προνόμια

Με την κάρτα Aegean Bonus Visa κερδίζετε πολλαπλά προνόμια:

· από την πρώτη σας Bonus συναλλαγή
· Bonus πόντους από όλες τις αγορές σας
· Miles&Bonus μίλια από την πτήση σας

Η συλλογή μιλίων

Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη νέα σας κάρτα Aegean Bonus Visa κερδίζετε διπλά:

  • Bonus πόντους από τις αγορές σας
  • Bonus πόντους και μίλια από τα ταξίδια σας με την Aegean

Η εξαργύρωση

Το πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα εξαργυρώσεως των Miles&Bonus μιλίων σε δωρεάν αεροπορικά ταξίδια με πτήσεις της Aegean και των εταιρείων-μελών του δικτύου της Star Alliance, σε ενοικίαση αυτοκινήτου από τη Hertz και σε υπηρεσίες και προϊόντα του Δικτύου Συνεργατών του Προγράμματος Miles&Bonus.

Αν επιλέξετε να εξαργυρώσετε σε ταξίδια, η διαδικασία είναι απλή. Κάνετε την κράτηση και την έκδοση του εισιτηρίου σας με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 801 11 20000 ή υποβάλλετε την αίτησή σας μέσω του www.aegeanair.com και εκπρόσωποι της Aegean θα επικοινωνήσουν μαζί σας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα εξαργύρωσης των Bonus πόντων σε περισσότερες από 3.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με το πρόγραμμα Bonus στην Ελλάδα.