A- A+
Alpha Bank: Οι 36 νέοι συνδυασμοί προθεσμιακής - Α/Κ
Τριάντα έξι νέα χαρτοφυλάκια επενδύσεων δημιούργησε η Alpha Bank για του πελάτες της, μέσω του ανανεωμένου προγράμματος Alpha Plus που προσφέρει επιτόκια έως και 4,50% για διάρκεια 3 ή 6 μηνών.

Το επενδυτικό πρόγραμμα Alpha Plus συνδυάζει την τοποθέτηση κεφαλαίων σε μία προθεσμιακή κατάθεση, συνδυαστικά με αμοιβαία κεφάλαια.

Με τον τρόπο αυτό ο επενδυτής έχει σίγουρη απόδοση για ένα μέρος του αρχικού κεφαλαίου και μεταβαλλόμενη απόδοση για τα χρήματα που τοποθετούνται στο αμοιβαίο.

Η προθεσμιακή

Τα επιτόκια στην προθεσμιακή κατάθεση ανάλογα με τη διάρκειά της, το ποσοστό επί της αρχικής επένδυσης που θα τοποθετηθεί σε αυτήν και το είδος του αμοιβαίου κεφαλαίου που θα επιλεγεί, κυμαίνεται από 3,25% έως 4,50%.

Η διάρκεια της προθεσμιακής κατάθεσης είναι 3μηνη ή 6μηνη, ενώ οι τόκοι καταβάλλονται στη λήξη. Το ελάχιστο ποσό της αρχικής επένδυσης ανέρχεται σε 10.000 ευρώ.

Η Alpha Bank έχει δημιουργήσει συνολικά 36 διαφορετικούς συνδυασμούς προθεσμιακών καταθέσεων - αμοιβαίων κεφαλαίων, ώστε να μπορέσουν οι πελάτες της να διαλέξουν εκείνο το μίγμα που τους ενδιαφέρει.

Όλοι οι συνδυασμοί προθεσμιακής κατάθεσης - αμοιβαίων κεφαλαίων