A- A+
Eurobank: Νέα 9μηνη προθεσμιακή με επιτόκια έως 2,80%
Μία νέα 9μηνη έκδοση στην προθεσμιακή κατάθεση Step Up με επιτόκια που φτάνουν έως και το 2,80% λάνσαρε η Eurobank, προχωρώντας και σε επιλεκτικές αυξήσεις αποδόσεων σε όλες τις διάρκειες.

Ειδικότερα, η τράπεζα δημιούργησε ένα νέο προθεσμιακό προϊόν προσυμφωνημένης διάρκειας εννέα μηνών, στο πλαίσιο του προγράμματος Step Up, προσφέροντας επιτόκια από 2,05% έως 2,80%, ανάλογα με το ύψος της κατάθεσης.

Το συγκεκριμένο προϊόν δίνει τη δυνατότητα στον καταθέτη κάθε μήνα, την ημέρα καταβολής των τόκων, να προχωρήσει εφόσον το επιθυμεί σε πρόωρη ολική ανάληψη των κεφαλαίων του χωρίς καμία ποινή.

Σημειώνεται ότι το ίδιο προϊόν προσφέρεται για διάρκεια 3, 6 και 12 μηνών, με τα ίδια χαρακτηριστικά: Μηνιαία καταβολή τόκων και πρόωρη ολική εξόφληση κάθε μήνα χωρίς καμία ποινή. Τα επιτόκια φτάνουν έως και το 2,95%.

Αυξήσεις αποδόσεων

Εκτός από το λανσάρισμα της παραπάνω έκδοσης, η Eurobank προέβη και σε αυξήσεις στα επιτόκια των υπολοίπων λογαριασμών προθεσμίας, κυρίως για ποσά άνω των 200.000 ευρώ.

Με τον τρόπο αυτό επιβραβεύει όσους της εμπιστεύονται καταθέσεις πάνω από το όριο προστασίας των 100.000 ευρώ.

Μπορείτε να συγκρίνετε όλα τα προϊόντα της Eurobank και των υπόλοιπων τραπεζών με το εργαλείο αναζήτησης προθεσμιακών καταθέσεων του Moneyonline.gr.