A- A+
Βραβείο στη Citi για τη νέα υπηρεσία πληρωμής λογαριασμών με SMS
Το τρίτο βραβείο στα E-volution Awards 2014 στην κατηγορία «Καλύτερος Συνδυασμός Ψηφιακού και Φυσικού Καναλιού» κατέκτησε η Citi Ελλάδος για την υπηρεσία πληρωμής λογαριασμών Pay By SMS.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή υπηρεσία που επιτρέπει στους κατόχους καρτών Citibank και Diners να πληρώνουν τις κάρτες τους στέλνοντας SMS, χρεώνοντας έναν τραπεζικό λογαριασμό που τηρούν σε άλλη τράπεζα στην Ελλάδα, κάνοντας την πληρωμή της κάρτας τους ακόμη πιο εύκολη, πιο γρήγορη και πιο ασφαλή.

Η υπηρεσία Pay by SMS αποτελεί άλλη μια καινοτομία της Citi Ελλάδας και εντάσσεται στη στρατηγική της για περαιτέρω βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης και συναλλαγών μέσω εναλλακτικών δικτύων.

Η νέα υπηρεσία είναι δωρεάν, παραμένει διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και προσφέρει ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια στους πελάτες όπου και αν βρίσκονται, οποτεδήποτε τη χρειαστούν.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Γραμματικό, Γενικό Διευθυντή Marketing της Citi Consumer Bank, «με τη δεύτερη συνεχόμενη διάκρισή της στον συγκεκριμένο θεσμό, μετά το πρώτο βραβείο για τα e-corners, στην ίδια κατηγορία στα βραβεία του 2013, η Citi επιβεβαιώνει τη σταθερή της δέσμευση για άριστη, ασφαλή και καινοτόμα παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες της».

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, τα E-volution Awards αποτελούν τον μοναδικό διαγωνισμό στην Ελλάδα για την ανάδειξη και επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών στον χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν.