A- A+
«Κλειδώστε» επιτόκιο 8,90% στις επόμενες αγορές με κάρτες flex
Αποπληρωμή με επιτόκιο 8,90% όλων των αγορών των πρώτων τριών μηνών προσφέρει η Citibank με τις πιστωτικές κάρτες Flex, που διασφαλίζουν για πάντα μειωμένο επιτόκιο έως και 6% για τους συνεπείς πελάτες.

Οι κάρτες flex της τράπεζας ξεχωρίζουν για το ευέλικτο επιτόκιό τους, επιβραβεύοντας τη συνέπεια των πελατών, καθώς δίνουν τη δυνατότητα μείωσής του όλο το χρόνο.

Ειδικά για αυτήν την περίοδο η Citi προσφέρει τη συγκεκριμένη σειρά καρτών με επιτόκιο 8,9% για όλες τις αγορές των πρώτων τριών μηνών, με ισχύ μέχρι την πλήρη αποπληρωμή τους.

Στη συνέχεια ισχύει μειωμένο επιτόκιο έως και 6 μονάδες από το συμβατικό επιτόκιο της κάρτας.

Πώς λειτουργεί

Το επιτόκιο της πιστωτικής κάρτας flex μειώνεται για όλες τις νέες αγορές και παραμένει χαμηλό, αν κάθε μήνα απλά πληρώνετε εμπρόθεσμα τουλάχιστον την ελάχιστη οφειλή και μπορεί να μειωθεί επιπλέον, αν τη χρησιμοποιείτε συχνά στις αγορές σας.

Συγκεκριμένα, μετά το πρώτο τρίμηνο που ισχύει το 8,90%, το συμβατικό επιτόκιο που ανέρχεται σε 19,20% μπορεί να μειωθεί:

  • 4 μονάδες αν κάθε μήνα απλά πληρώνετε εμπρόθεσμα τουλάχιστον την ελάχιστη οφειλή.
  • 6 μονάδες αν επιπλέον πραγματοποιείτε αγορές τουλάχιστον 300€ το μήνα με την κάρτα σας.

Παράδειγμα της προσφοράς

Προϋπόθεση για τη χρήση του προνομιακού επιτοκίου 8,9% είναι να πληρώνετε εμπρόθεσμα την ελάχιστη οφειλή. Οι τρείς μήνες ισχύουν από την ημερομηνία έκδοσης/μετατροπής της κάρτας flex.

*Το συγκεκριμένο αριθμητικό παράδειγμα αφορά κάρτα Citibank flex. Το ΣΕΠΠΕ για αγορά ύψους 3.000€ που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2013 και ολοκληρώνεται σε 12 μηνιαίες δόσεις με ετήσιο επιτόκιο 8,9% πλέον 0,6% εισφορά του Ν.128/75 και ετήσια συνδρομή 50€, ανέρχεται σε 11,38%.

**Το συγκεκριμένο αριθμητικό παράδειγμα αφορά κάρτα Citibank flex σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις χορήγησης Καρτών "flex". Το ΣΕΠΠΕ για αγορά ύψους 3.000€ που ολοκληρώνεται σε 12 μηνιαίες δόσεις με ετήσιο επιτόκιο 19,20% πλέον 0,6% εισφορά του Ν. 128/75 και ετήσια συνδρομή 50€ ανέρχεται σε 21,18%.