A- A+
Η Mastercard στέλνει παιδάκια πιο κοντά στη δράση του Champions League
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι μικροί φίλαθλοι απόλαυσαν στιγμές ανεκτίμητης αξίας στο πλευρό των αγαπημένων τους παικτών, προσφορά της MasterCard, επίσημου χορηγού του UEFA Champions League.

Ο πρώτος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του Ολυμπιακού FC και της Paris Saint Germain FC πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στο στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Συγκεκριμένα, η MasterCard, έδωσε και φέτος σε 22 παιδιά από το φιλανθρωπικό, μη κυβερνητικό οργανισμό Παιδικά Χωριά SOS τη δυνατότητα συνοδείας των παικτών σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της διοργάνωσης.

Οι μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο στάδιο για να παραλάβουν τις ειδικές επίσημες εμφανίσεις τους και να ετοιμαστούν για μια αξέχαστη βραδιά.

Στη συνέχεια διέσχισαν ενθουσιασμένοι τη φυσούνα του αγωνιστικού χώρου και συνόδευσαν τα αστέρια του Ολυμπιακού FC και της Paris Saint Germain FC κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, απολαμβάνοντας πιο κοντά από οποιονδήποτε άλλον τη συναρπαστική δράση του αγώνα.

Επιστρέφοντας στα αποδυτήρια οι μικροί Player Escorts έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες, για να θυμούνται την ανεπανάληπτη αυτή εμπειρία.

Με την έναρξη του αγώνα, τα παιδιά οδηγήθηκαν σε ειδικές θέσεις στις κερκίδες του γηπέδου και παρακολούθησαν γεμάτοι χαρά τον πρώτο αγώνα του UEFA Champions League στην Ελλάδα με τη συντροφιά των συνοδών τους.

Ο Αθανάσιος Γεραμάνης, Country Manager της MasterCard στην Ελλάδα, δήλωσε:

«Για ακόμη μια χρονιά, είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που μέσω της μακροχρόνιας χορηγίας της MasterCard στο UEFA Champions League, χαρίσαμε σε 22 παιδιά την ευκαιρία να παρευρεθούν στον πρώτο αγώνα του UEFA Champions League στην Ελλάδα και να ζήσουν από κοντά τη μαγεία του αγώνα.

Τα χαμόγελα ατόφιας χαράς, ο πραγματικός ενθουσιασμός και οι αξέχαστες αναμνήσεις που προσφέραμε στους μικρούς μας φιλάθλους, είναι για εμάς ανεκτίμητης αξίας. Ήταν μια συναρπαστική εμπειρία η οποία σηματοδοτεί άλλη μία φανταστική χρονιά χορηγίας της MasterCard στη διοργάνωση του UEFA Champions League».