A- A+
ΕΤΕ - Probank: Ποιες συναλλαγές θα μπορούν να πραγματοποιούν δωρεάν οι πελάτες τους
Άμεσα θα θέσει σε εφαρμογή η Εθνική Τράπεζα το σχέδιο απορρόφησης της Probank, το οποίο σε πρώτη φάση προβλέπει την διενέργεια δωρεάν συναλλαγών στο δίκτυο των δύο τραπεζών.

Σε σχετική της ανακοίνωση η Εθνική Τράπεζα ενημερώνει τους πελάτες της Probank ότι το σύνολο των καταθέσεων που διατηρούσαν στην τράπεζα, αλλά και τα ενήμερα δάνεια έχουν μεταφερθεί στην «καλή» τράπεζα που απέκτησε η ΕΤΕ στο πλαίσιο της σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας.

Οι πελάτες της Probank θα συνεχίσουν να πραγματοποιούν κανονικά τις συναλλαγές τους και να εξυπηρετούνται για το σύνολο των δανειακών και καταθετικών τους λογαριασμών μόνο από τα καταστήματα της Probank, μέχρι νεωτέρας.

Χρήση ΑΤΜ

Από τις 6/8 οι πελάτες της Probank θα μπορούν να κάνουν δωρεάν χρήση του δικτύου ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, τόσο για αναλήψεις μετρητών, όσο και για ερώτηση υπολοίπου.

Παράλληλα, από τη Δευτέρα 5/8 οι πελάτες της Probank θα μπορούν χωρίς χρέωση να μεταφέρουν χρήματα από το λογαριασμό τους στην Probank σε λογαριασμό δικό τους ή τρίτου που τηρείται στην Εθνική.

Δωρεάν θα γίνονται από την ίδια ημερομηνία συναλλαγές αποστολής εμβασμάτων προς την Εθνική Τράπεζα και μέσω των υπηρεσιών e-banking και Phone Banking της Probank.

Πιστωτικές κάρτες

Εξάλλου από τις 5/8 οι λογαριασμοί πιστωτικών καρτών έκδοσης Probank ή Εθνικής θα μπορούν να εξοφληθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα των δύο τραπεζών χωρίς κανένα κόστος.

Το ίδιο ισχύει από την ίδια ημερομηνία και για τις υπηρεσίες e-banking και Phone Banking των δύο τραπεζών.

Τέλος, για τους πελάτες που έχουν στην κατοχή τους καρνέ επιταγών ή φύλλα θα συνεχίσουν κανονικά να τα χρησιμοποιούν.

Αναλυτικότερα, το νέο πλαίσιο εξυπηρέτησης των πελατών της Probank από τις 29 Ιουλίου και μέχρι νεωτέρας έχει ως εξής: