A- A+
Πρώην CPB: Νέα 6μηνη προθεσμιακή για 50.000 – 100.000€
Στη διάθεση μία νέας προνομιακής προθεσμιακής κατάθεσης, διάρκειας 6 μηνών, για περιορισμένο χρονικό διάστημα προχωρά ο όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς, μέσω του δικτύου της πρώην CPB Bank.

Πρόκειται για προθεσμιακό λογαριασμό που απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους θέλουν να δεσμεύσουν από 50.000 έως 100.000 ευρώ για ένα 6μηνο.

Το ετησιοποιημένο μικτό επιτόκιο της κατάθεσης διαμορφώνεται σε 3,25%, ενώ οι τόκοι καταβάλλονται στον πελάτη κάθε μήνα.

Το επιτόκιο αυτό προκύπτει από την παροχή ως δώρου, στο τέλους του 6μήνου, των τόκων ενός επιπλέον μηνός. Δηλαδή ο καταθέτης δεσμεύει τα χρήματά του για 6 μήνες, αλλά εισπράττει τόκους 7 μηνών.

Σημειώνεται ότι κάθε μήνα, την ημέρα εκτοκισμού, υπάρχει η δυνατότητα πρόωρης ανάληψης του κεφαλαίου, χωρίς ποινή. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ο καταθέτης δεν εισπράττει το bonus του επιπλέον μήνα στο τέλος του 6μήνου και η ετησιοποιημένη απόδοση πέφτει στο 2,79%.

Μπορείτε να βρείτε την ακριβή απόδοση για τα χρήματά σας με το εργαλείο αναζήτησης προθεσμιακών καταθέσεων του Moneyonline.gr.