A- A+
Μόνιμη έκπτωση 1% σε ΟΤΕ και ΙΚΕΑ με κάρτες Eurobank
Νέες συνεργασίες με τα καταστήματα επίπλων ΙΚΕΑ και με τον ΟΤΕ ανακοίνωσε η Eurobank, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης «Επιστροφή». Τι κερδίζουν οι κάτοχοι των χρεωστικών και πιστωτικών καρτών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση του Προγράμματος Επιβράβευσης Καρτών «Επιστροφή», η Eurobank εντάσσει στην οικογένεια των Στρατηγικών Συνεργατών δύο ακόμη επιχειρήσεις: τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος ΟΤΕ και τα καταστήματα ΙΚΕΑ.

Τόσο ο ΟΤΕ όσο και τα καταστήματα ΙΚΕΑ, κατέχουν ηγετική θέση στην αγορά που δραστηριοποιούνται και έρχονται να διευρύνουν τη γκάμα των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του προγράμματος «Επιστροφή», να προσδώσουν προστιθέμενη αξία στις καθημερινές αγορές του πελάτη αλλά και να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα του προγράμματος.

Κέρδος 1%

Από δω και στο εξής όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank, έχουν πλέον τη δυνατότητα κάθε φορά που πραγματοποιούν τις αγορές τους, τόσο στα καταστήματα του δικτύου ΟΤΕ όσο και στα καταστήματα ΙΚΕΑ, να κερδίζουν 1% Επιστροφή σε ευρώ.

Τα χρήματα αυτά μπορούν να τα εξαργυρώσουν σε επόμενες αγορές τους στον ΟΤΕ, τα ΙΚΕΑ ή σε οποιαδήποτε άλλη από τις 4.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις , πληρώνοντας λιγότερο ή καθόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Επιστροφή καθώς και τα σημεία πώλησης των καταστημάτων OTE & IKEA οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται στο www.epistrofi-eurobank.gr ή στο 210 9555000.