A- A+
20 νέα καταστήματα ανοίγει η Τράπεζα Κύπρου
Στη δημιουργία 20 νέων καταστημάτων θα προχωρήσει η Τράπεζα Κύπρου μέσα στο 2010, αυξάνοντας στα 186 τον αριθμό των μονάδων της.

Συγκεκριμένα, ήδη 10 νέα καταστήματα έχουν ενοικιαστεί και θα λειτουργήσουν μέχρι τον Ιούλιο, 6 στο νομό Αττικής, 2 στην Θεσσαλονίκη και 2 στην υπόλοιπη Ελλάδα. Στόχος είναι τα υπόλοιπα 10 καταστήματα να λειτουργήσουν στο τελευταίο τετράμηνο του 2010.

Ο κ. Γιάννης Σειραδάκης, Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Κύπρου δήλωσε ότι «ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο, η τράπεζα στηριζόμενη στα ισχυρά θεμελιώδη μεγέθη της, την ισχυρή ρευστότητα και την υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια, συνεχίζει απρόσκοπτα την αναπτυξιακή της πορεία στην Ελλάδα με γνώμονα την άριστη και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών της ιδιωτών και επιχειρήσεων.»

Τα νέα καταστήματα, όπως όλα τα καταστήματα της τράπεζας, θα προσφέρουν ολοκληρωμένο φάσμα τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών και θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του πελατειακού κοινού στο χρηματοοικονομικό τομέα.

Επίσης, θα στελεχώνονται από άρτια καταρτισμένο προσωπικό, σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα που έχει θέσει η Τράπεζα Κύπρου με στόχο την ποιοτική εξυπηρέτηση ιδιωτών και επιχειρήσεων.