A- A+
FBBank: Νέα 6μηνη προθεσμιακή με επιτόκιο 5%
Στο λανσάρισμα μίας νέας 6μηνης προθεσμιακής κατάθεσης που προσφέρει ετησιοποιημένη απόδοση 5% προσφέρει στους πελάτες της η FBBank.

Πρόκειται για το νέο λογαριασμό προθεσμίας «FIRST PROFIT», το κύριο χαρακτηριστικό του οποίου είναι η αύξηση του επιτοκίου κάθε δύο μήνες.

Συγκεκριμένα, το επιτόκιο φτάνει στο πρώτο δίμηνο το 4,50%, στο δεύτερο δίμηνο στο 5% και στο τελευταίο στο 5,50%, προσφέροντας σε ετήσια βάση συνολική μικτή απόδοση 5%.

Οι τόκοι καταβάλλονται στον αποταμιευτή κάθε δύο μήνες σε λογαριασμό ταμιευτηρίου συνδεδεμένο με την Debit Card, με την οποία μπορούν να γίνουν αναλήψεις από ΑΤΜ στην Ελλάδα και την Ευρωζώνη χωρίς χρέωση διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ / VISA.

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα στον καταθέτη να προχωρήσει σε πρόωρη μερική ή ολική ανάληψη των αποταμιεύσεών του χωρίς κανένα κόστος κάθε δίμηνο.

Το ελάχιστο ποσό της κατάθεσης ανέρχεται στις 20.000 ευρώ.

Μπορείτε να συγκρίνετε όλες τις προθεσμιακές καταθέσεις με το εργαλείο αναζήτησης προϊόντων του Moneyonline.gr.

Η επίσημη ανακοίνωση

Η τράπεζα στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

«Η FBBank για άλλη μια φορά προσφέρει στους καταθέτες την καλύτερη λύση για τις αποταμιεύσεις τους, παρουσιάζοντας μία νέα δεσμίδα προνομιακών λογαριασμών σε ΕΥΡΩ αλλά και Δολάρια ΗΠΑ.

Νέοι Προθεσμιακοί Λογαριασμοί “FIRST PROFIT” EURO & USD με κλιμακούμενο επιτόκιο, διάρκεια 3 διμήνων και τα χρήματά διαθέσιμα ανά δίμηνο.

Οι μοναδικές αποδόσεις που προσφέρουν οι λογαριασμοί είναι : στον “FIRST PROFIT EURO” επιτόκιο έως 5,5% από €20.000 αρχικό κεφάλαιο και στον “FIRST PROFIT USD”, σε Δολάρια ΗΠΑ, επιτόκιο έως 3,4% από $10.000 αρχικό κεφάλαιο.

Όμως έχετε ακόμα ένα λόγο για να τοποθετήσετε Δολάρια ΗΠΑ στην FBBank, εφόσον προσφέρει την καλύτερη πρόταση και σε Λογαριασμό Ταμιευτηρίου, με τον FIRST ACCOUNT USD από μόλις $5.000 αρχικό κεφάλαιο, τα χρήματά σας ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα και υψηλό επιτόκιο 2,6%.

Με τους λογαριασμούς FIRST, η FBBank βάζει πρώτη τη δική σας ανάγκη για υψηλές αποδόσεις στα κεφάλαιά σας και την επιλογή για τη διαθεσιμότητα που εσείς επιθυμείτε».