A- A+
Ημερίδα για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις online συναλλαγές από την Εθνική Τράπεζα
Ημερίδα με θέμα «Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Σύγχρονη Επιχείρηση» διοργάνωσε χθες (5/12/2012) με επιτυχία στην Τρίπολη το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Κατά την εκδήλωση, από μέρους της Εθνικής Τράπεζας οι κ.κ. Κ. Μαρινάκης και Α. Καρακούσης, Αναπληρωτής Διευθυντής και Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικών Εργασιών και Εναλλακτικών Δικτύων αντίστοιχα, περιέγραψαν τις βασικές αρχές της αρχιτεκτονικής των εναλλακτικών δικτύων, καθώς και τα πολλαπλά οφέλη που εξασφαλίζουν στον επιχειρηματικό κόσμο οι νέοι, σύγχρονοι, τρόποι τραπεζικής εξυπηρέτησης.

Ειδικότερη αναφορά έγινε στην κάλυψη των συναλλακτικών αναγκών μέσω internet banking, με επικέντρωση στην απόλυτη ασφάλεια, υψηλή ταχύτητα, αλλά και την μεγάλη ευκολία που μπορεί πλέον ο κάθε επιχειρηματίας ή φυσικό πρόσωπο να εξασφαλίσει σε ένα πολύ μεγάλο εύρος τραπεζικών συναλλαγών.

Αναφορά έγινε και στη δυνατότητα προσαρμογής των παρεχόμενων υπηρεσιών internet banking της Εθνικής Τράπεζας στις ανάγκες κάθε επιχείρησης, αλλά και στη σημαντική εξοικονόμηση σε ό,τι αφορά το κόστος των τραπεζικών συναλλαγών που είναι αισθητά μικρότερο σε σχέση με πιο παραδοσιακούς τρόπους.