A- A+
Δώρο έως 1.000 ευρώ για αγορές με όλες τις κάρτες της Millennium
Τη δυνατότητα να κερδίσουν μέσω του νέου καλοκαιρινού διαγωνισμού της Millennium bank έως και 1.000 ευρώ έχουν οι κάτοχοι των καρτών της τράπεζας.
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
Βρείτε την κάρτα
που σας ταιριάζει

Συγκεκριμένα, με τη χρήση των χρεωστικών και πιστωτικών καρτών Millennium bank Visa ή MasterCard για αγορές, οι κάτοχοί τους παίρνουν μέρος σε κληρώσεις που θα αναδείξουν 100 τυχερούς.

Κάθε εβδομάδα, θα αναδεικνύονται 7 κάρτες, οι κάτοχοι των οποίων θα κερδίζουν επιστροφή του ποσού των εβδομαδιαίων αγορών τους, με μέγιστο ποσό επιστροφής τα 500 ευρώ ανά κάρτα.

Παράλληλα, οι πελάτες της τράπεζας θα πάρουν μέρος και σε 3 μηνιαίες κληρώσεις, μία κάθε μήνα, οι οποίες θα αναδείξουν συνολικά 9 κάρτες, οι κάτοχοι των οποίων θα κερδίσουν την επιστροφή του ποσού των μηνιαίων αγορών τους, μέχρι του ποσού των 1.000 ευρώ ανά κάρτα.

Η πίστωση του κέρδους

Όσο μεγαλύτερο είναι το ποσό των αγορών, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το ποσό που μπορεί κάποιος να κερδίσει.

Τα ποσά που θα κερδίσουν οι τυχεροί, μετά το τέλος κάθε κλήρωσης, θα πιστωθούν αυτόματα στην κάρτα τους, στην περίπτωση που κληρωθούν πιστωτικές κάρτες ή θα κατατεθούν στο συνδεδεμένο με τη χρεωστική κάρτα λογαριασμό, στην περίπτωση που κληρωθούν χρεωστικές κάρτες.

Ο διαγωνισμός ισχύει για αγορές από την 1η Ιουνίου 2012 έως και την 31η Αυγούστου 2012.