A- A+
Marfin Egnatia Bank: Επαναπιστοποίηση ISO για την ηλεκτρονική τραπεζική
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επαναπιστοποίηση του Συστήματος Ποιότητας της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Τραπεζικής της Marfin Egnatia Bank με βάση το πρότυπο Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008 και με πεδίο πιστοποίησης το «Σχεδιασμό, Ανάπτυξη και Παροχή Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Τραπεζικής».

Η Διεύθυνση διατήρησε το σχετικό πιστοποιητικό από τον TUV Hellas για τρίτη συνεχόμενη τριετία και η πιστοποίησή της αποτελεί επιβεβαίωση της Δέσμευσης της Τράπεζας στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση των πελατών της.

Η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων και υπηρεσιών είναι πρωταρχικής σημασίας και σημείο αναφοράς των διαδικασιών της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Τραπεζικής. Σύμβουλος Ποιότητας είναι η AG ADVENT A.E.

Η Marfin Egnatia Bank είναι υποκατάστημα στην Ελλάδα της Marfin Popular Bank Public Co. Ltd, η οποία με έδρα την Κύπρο και ιστορία πέραν των 110 χρόνων, έχει εξελιχθεί σε ένα δυναμικό χρηματοοικονομικό οργανισμό με παρουσία σε δέκα χώρες:

Κύπρο, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Ουκρανία, Ρουμανία, Σερβία, Μάλτα, Guernsey και Γραφείο Αντιπροσωπείας στην Κίνα. Διατηρεί 439 καταστήματα και 8,464 προσωπικό (στοιχεία: 1/1/2012).

Η τράπεζα προσφέρει υπηρεσίες σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και μεγάλους οργανισμούς, υπηρεσίες διεθνούς τραπεζικής, υπηρεσίες συναλλάγματος και διαχείρισης διαθεσίμων, ηλεκτρονικής τραπεζικής, factoring, χρηματοδοτήσεων και χρηματοδοτικών μισθώσεων, ασφαλιστικές υπηρεσίες, χρηματοεπενδυτικές και διαχείρισης κεφαλαίων.