A- A+
Emporiki: Προθεσμιακή 3 – 18 μηνών με επιτόκια έως 6,70%
Με υψηλότερα επιτόκια που φτάνουν κατά τη διάρκεια του προϊόντος έως και το 6,70%, προσφέρει η Εμπορική Τράπεζα την προθεσμιακή κατάθεση «Υπερέχω» για ποσά που ξεκινούν από τις 20.000 ευρώ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
Ολες οι προθεσμιακές καταθέσεις ΕΔΩ
Το προϊόν διατίθεται με προσυμφωνημένη διάρκεια 3, 6, 12 και 18 μηνών, με κύριο χαρακτηριστικό το αυξανόμενο επιτόκιο από μήνα σε μήνα.

Επιπλέον, η καταβολή των τόκων γίνεται σε μηνιαία βάση, προσφέροντας στον καταθέτη ένα σίγουρο και εκ των προτέρων γνωστό εισόδημα.

Στα πλεονεκτήματα του προϊόντος περιλαμβάνεται και το γεγονός ότι υπάρχει η δυνατότητα κάθε μήνα, μαζί με την καταβολή των τόκων, για πρόωρη ολική ή μερική ανάληψη (χωρίς να θίγεται το ελάχιστο όριο των 20.000 ευρώ), χωρίς καμία ποινή ή προειδοποίηση.

Αυτό σημαίνει ότι αυτόματα η ίδια κατάθεση μπορεί να σπάσει ακόμη και από τον πρώτο μήνα.

Το ύψος των επιτοκίων

Οι ετησιοποιήμενες αποδόσεις και τα επιτόκια της προθεσμιακής «Υπερέχω» διαμορφώνονται ως εξής:

  • Για διάρκεια 3 μηνών ξεκινούν τον πρώτο μήνα από το 3,60% για να φτάσουν στον τελευταίο μήνα το 4%. Μέσο επιτόκιο: 3,8%.
  • Για διάρκεια 6 μηνών ξεκινούν τον πρώτο μήνα από το 3,60% για να φτάσουν στον τελευταίο μήνα το 5%. Μέσο επιτόκιο: 4,2%.
  • Για διάρκεια 12 μηνών ξεκινούν τον πρώτο μήνα από το 3,50% για να φτάσουν στον τελευταίο μήνα το 6,1%. Μέσο επιτόκιο: 4,5%.
  • Για διάρκεια 18 μηνών ξεκινούν τον πρώτο μήνα από το 3,50% για να φτάσουν στον τελευταίο μήνα το 6,7%. Μέσο επιτόκιο: 4,7%.