A- A+
Τράπεζα Κύπρου: "Καλύτερη τράπεζα στην Κύπρο στο Private Banking"
Ως η καλύτερη τράπεζα στην Κύπρο στον τομέα του Private Banking, αναδείχθηκε η Τράπεζα Κύπρου από το διεθνές έγκυρο περιοδικό EUROMONEY.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το EUROMONEY, ανέδειξε το Private Banking της Τράπεζας Κύπρου «πρώτο» ανάμεσα σε κυπριακούς, ελλαδικούς και άλλους διεθνείς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα στην Κύπρο.

Πρόκειται για ακόμη μία σημαντική διεθνή διάκριση, που επιβεβαιώνει την επιτυχημένη πορεία του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου, καθώς συγκαταλέγει το Συγκρότημα ανάμεσα στους καλύτερους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς παροχής υπηρεσιών Private Banking διεθνώς και αποδεικνύει εκ νέου το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πελάτες που έχουν εμπιστευθεί το Private Banking της Τράπεζας Κύπρου.

Επίσης, αποδεικνύει την επιτυχημένη στρατηγική που εφαρμόζει η Τράπεζα στην παροχή εξατομικευμένων και ολοκληρωμένων προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της διαχείρισης της συνολικής περιουσίας των πελατών της (μέσω τραπεζικών και επενδυτικών υπηρεσιών και διαχείρισης κεφαλαίων).

Η αναγνώριση από το περιοδικό EUROMONEY αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, δεδομένων των τρεχουσών συγκυριών στον διεθνή χρηματοοικονομικό τομέα, καθώς επιβεβαιώνει την ικανότητα της Τράπεζας Κύπρου να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις του σύγχρονου ανταγωνισμού, όπως και την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλουν οι πελάτες της.